Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim abi, ben takımdan memnunum 2 yıldır kullanıyorum. O kadar kötümü sizce takim, tavsiyeniz varsa bakabilirimCan. O takımla bu balıkları alıyorsun ya. Helal olsun kardeşim.. Şapka çıkartıyorum.![]()
Can Takımı kötülemek için değil, senin takımı limitlerinde kullanımını taktir ettiğim için yazdım. Yerel avcıların çok daha düşük seviyede takımlarla da çok iyi avlar çıkardığını da biliyorum.. Fırat turnası için bölge dışından davet edilen bazı arkadaşlarımızın orkinosa çıkar gibi takım hazırladıklarını ve çok ciddi harcamalar yaptıklarını ama eli boş döndüklerini de biliyorum.. Tekrar Tebrikler ....Teşekkür ederim abi, ben takımdan memnunum 2 yıldır kullanıyorum. O kadar kötümü sizce takim, tavsiyeniz varsa bakabilirim
Abi tekrar Teşekkür ederim. Fırat turnası avında yer ve zaman çok çok önemlidir. Yeri yada zamanı olmazsa balığı oltaya düşürmek piyango gibi bisey. Eylül ekim kasım ayları en verimli zamanı, artık sonlarına yaklaşıyoruz ama işin iyi tarafı küçük balıklar kış için yağlanıp derin sulara gittiği için sonlara doğru büyük balık alma ihtimali artıyor.Can Takımı kötülemek için değil, senin takımı limitlerinde kullanımını taktir ettiğim için yazdım. Yerel avcıların çok daha düşük seviyede takımlarla da çok iyi avlar çıkardığını da biliyorum.. Fırat turnası için bölge dışından davet edilen bazı arkadaşlarımızın orkinosa çıkar gibi takım hazırladıklarını ve çok ciddi harcamalar yaptıklarını ama eli boş döndüklerini de biliyorum.. Tekrar Tebrikler ....
Tesekkur ederim. Bu balik endemik bi tür sadece fırat ve dicle havzasında yaşadıgını biliyorum. Bu da cok lezzetli bi balik,deniz balıklarına alışmış insanlar bile tadını çok beğeniyor.Güzel balıklar tebrikler, diğerleride balık aldımı? Bu fırat turnası Rusların jereh (жерех) dedikleri bir balık var ona çok benziyor ben belarusta pazardan alıp yemiştim çok lezzetliydi, instagramda жерех diye yazın etiketlerden çok çıkar ruslar çok avlıyorlar o balığı bu fırat turnasına çok benziyor