Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

fladen vantage kullanan var mı?

sh@rk

Yeni Üye
Adı
necip
Kan Grubu
O Rh Pozitif
slm;
fladen vantage 270 mh 15 50 atarlı spin kamışı almayı planlıyorum. fladen vantage kullanan veya inceleyen varmi, yorumlarınızı bekliyorum

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aşırı yumusak bir kamıs. bir abimiz almıstı ordan biliyorum

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam üzeri Spot'ta elime alıp inceledim, bana da esnek bir kamış gibi geldi. Gerçi bu benim için pek sıkıntı yaratmıyor. Erimde problem yaşamıyorum atış stilimden kaynaklı olarak. Denize paralel yandan atış yapıyorum. Esnek kamışla aksiyon vermeyi daha çok seviyorum.

sh@rk

Yeni Üye
Adı
necip
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@asivolki kamışı bir ay önce satın alma imkanım oldu, kamış için aşırı yumuşak demişsiniz ama kamış aşırı yumuşak değil siz heralde başka bi kamışla karıştırdınız. kamışla ilgili söyleyebileceğim; kamış orta sertlikte ve balığı tasmalamadan yaklıyorum , erim olarak 27 ve 29 gram sahteleri gayet iyi masafeye atıyor, wtd için uygun ve hafif bir kamış(200gr). beğenmediğim tek yanı taşıma sorunu, kapalı boyunun 150 cm olması hecback aracların bagajına biraz zor sığıyor. kendi açımdan fiyat ve performans ürünü diyebilirim