Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

FLY MALZEMELERİ

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel
Sevgili dostlar elimde shakespeare professional 2528 çıkrık,mitchell phrygane heavy fly iki parça 3m lik karbon kamışı var,çıkrık üzerinde misinasıda sarılı bu malzemeleri ben kullanamıyorum.Fly'cı dostlardan almak isteyen olursa bedeli çok önemli değil vermek istiyorum.Malzemeler hiç kullanılmadı.Bu köşeye yazmamdaki neden fly'cı dostların köşesi olduğu için.

A.Bülent KUTLUCA

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Sevgili dostlar elimde shakespeare professional 2528 çıkrık,mitchell phrygane heavy fly iki parça 3m lik karbon kamışı var,çıkrık üzerinde misinasıda sarılı bu malzemeleri ben kullanamıyorum.Fly'cı dostlardan almak isteyen olursa bedeli çok önemli değil vermek istiyorum.Malzemeler hiç kullanılmadı.Bu köşeye yazmamdaki neden fly'cı dostların köşesi olduğu için.

Bence evinizin bir köşesinde birgün birlikte uçacağınız güne kadar beklesin,,,yinede siz bilirsiniz,,,ama kullanmasanızda Fly takımım var demeniz bile bir fark yaratır:):)

yalçın temel

Aktif Üye
Adı
Yalçın Temel

Uçacağımda üstadım yüküm ağır.Bu işlerde fly'la olmuyor,benim avlanma şeklim,malzemelerim,hedef avlarım fly'a göre biraz ağır basar.Şaka bir yana malzemeleri daha uygun av yapan arkadaşla gönderdim,kullanacak dosta bol avlar dilerim.

araştırıcı

Aktif Üye
Adı
Levent Bekir
Maaaşşallah.... Ne güzel bir foto böyle...

Allah Daha büyük ve daha keyifli avlar nasip etsin....

selamlar....