Merhaba Tarık abi,Hamdi kardeş,
Uzun bir aradan sonra merhaba.
Umarım aktardıklarım ile bir fayda sağlayabilirim.
RASTGELSİN.
Bilgi her zaman faydalıdır Tarık abi, yeterki öğrenmek için okuyalım.
Merhaba Tarık abi,Hamdi kardeş,
Uzun bir aradan sonra merhaba.
Umarım aktardıklarım ile bir fayda sağlayabilirim.
RASTGELSİN.
Usta utandırdın beni.
Sana bir özür borcum vardı büyüklük ettin kabul ettin.
İkincisinide kabul et. Ben sana sitem etmedim. Bir mengenenin lafı olmaz. Sana hiç olmaz. Bu Fly sayfası bana çok şey öğretti. Evde pc yokken bu kaynağın bir çıktısını aldım ve okuya okuya hatm ettim. Düğüm atmayıda tüy seçmeyide burdan öğrendim. Seni hiç tanımadan çok fayadan oldu bana. Esas boçlu olan benim.
Konuda eksik bıraktığın ( ben Mütevaziliğinden olduğunu biliyorum) kısmıda tamamlamışsın. Kırmızı benekler 😉
Fly lar rüştünü ispat etmiş
Bu kadar Fly Avcısı varmıydı Türkiyede😉
RASTGELSİN
Tarık Bey,
Fly avcılığı, avdan ziyade hazırlık aşaması ile oldukça zahmetli bir avcılık. Ama bu değerli konular sayesinde özellikle hazırlık aşaması oldukça pratik bir hal alıyor. Zamanında uydu üzerinden yabancı kanallardan izlediğimiz fly sanatını artık ülkemizde sizin gibi Bülent Bey gibi dostlarımızdan öğreniyor olmakta ayrı bir haz.
Balıkçılık üzerine bir okul açılsa Fly Sanatı kesinlikle ayrı bir bölüm olurdu. 😉
Emekleriniz için teşekkür ederim 🙂
Sevgili Birol,
Bana sitem etmediğini biliyorum.
Ben seni tanıdım ve yazdığını okuyunca o siteme kulak vermem gerektiğini hissettim.
Sen de öğrendiğin ve üzerine fazlasıyla koyduklarını tüm amatörlerle paylaşıyorsun ya. Bu yeter kardeş. 👍
Eğer bir borç varsa, o da doğaya olan borcumuz.
Amatörün amatöre bu tarzda borcu yok. Olmamalı.
Flylarımın rüştünü ispatına gelince;
Kardeş, bazıları o ispatı yaptı, kutuda baş köşede yerini aldı.
Bazıları ise sınıfta kaldı. Tekamül kursuna katılıyorlar. 😀
RASTGELSİN.
Canım abim bende seni tanıdım çok memnun oldum ve bu geçkalmışlık için hep hayıflandım.
Abi geldin misafimiriz oldun bizi onurlandırdın. İmkanlarımı ve yapabileceklerimi yerinde gördün, niyetmi biliyorsun. İş tempomu gördün. Biraz zaman ve birazda içimdeki kırgınlık geçsin diye bekliyorum.
Doğaya olan borcumuzu beraber ödemek adına herdaim Arkanızdayım elimden gelen ne varsa yardıma hazırım.
Rastgelsin.