Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

foruma selam, yayina devam...

roy

Aktif Üye
selam arkadaslar;

uzuuuuuun zaman geçmesine firsat vermeden yeniden birlikteyiz :)

bu sabah hava çok güzeldi. 17-18 derece ve hafiften bir rüzgar esinmekte. bir önceki rapordaki takim, yem ve mera.

sabah 7 itibari ile takimlar suda. diger ufak tekef hazirliklar da tamamlaninca internette ufak bir gezinti, bir bardak kahve. bütün bir hafta hayalini kurdugum zaman diliminin tam basi iste o an. hazirliklarin bitip kahvenin içildigi an.

sagi solu seyrederken soldaki kamis depar aldi birakti. 15 dakika sonra diger kamis depar aldi. kamisi kaldirdim tasmaladim oturmadi. 1 saat kadar sonra bu sefer susmak bilmeyen bir depar. iste bekledigim balik. tasmaladim, ignede. baligi tarttim irice. haydi mücadele baslasin...

10 dakika kadar enerjisini tüketmeye yönelik bir ayarda baligi çalistim. karbonun katlandigi o an tüm haftanin yorgunluguna deger. o esnada bir de fotograf çektim :D

mücadele sert geçti. balik 3-4 kez sert depar aldi. klasik yayin taktikleri olan akintiya birakma ve dibe yatma taktiklerini uyguladiysa da muvaffak olamadi ve mücadeleyi kaybetti.

ben balikla cebellesirken arka yoldan geçen sabah sporundaki bisikletci bir amca durmus beni izliyor. yardim lazim mi diye sorunca iyi olur kepçelersen isim kolaylasir dedim. sagolsun gelip tosunu tek hamlede kepçeledi. fotograf faslina katkilarindan dolayi kendisine minnetlerimi sunarak ara verdigi sporuna ugurladim.

balik 130cm ve bisikletci amcanin tahmini ile en az 35-40 kilo geldi. bence o kadar yoktu agirligi, en fazla 25 olsa gerek :) biz balikci milleti mangaldaki külleri yok etmede uzmanizdir. demek ki bisikletciler de öyleymis :D

fotograf faslinin ardindan yayin baligi hayvani geldigi sulara geri iade edildi.

saat 11 itibari ile avi sonlandirip toparlandim. sonuç olarak 3 depara karsilik 1 balik ile avi tamamlamis oldum. istatistik olayina girmiyorum zira hönk bir sonuç çikiyor :laughing:

hepinize hayirli bir hafta dilerim...

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Şahane bir av, şahane bir anlatım. Tebrik ederim Roy abi Son avından sonra uzuuuuuun bir ara geçirmemene sevindim :D

Keşke balığı salışını da o bisikletli amcaya videoya aldırsaymışsın abi. Aslında forumda ''saldığımız balıklar'' gibi bir köşe çok güzel olur diye düşünmüşümdür hep. Yabancı kaynaklarda çok sayıda balığı doğaya iade görseli mevcut. Biz milletçe en ufaklara bile kıyabildiğimizden, daha çok utanç görselimiz var sanıyorum :( Bu güzel balığa yaşama şansı verdiğin için ayrıca yürekten tebrik ediyorum :harika: Her zaman en güzelleri rastgelsin abi...

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Cok guzel bir av anlatim ve balik. Elinize kaleminize saglik. Rastgelsin diyorum. Arayi fazla sogutmayin :)

Sent from my HTC Desire HD A9191

1Fisher

Aktif Üye
Adı
Gürbüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler, güzel bir av heyecanı yaşanmış.

roy

Aktif Üye
Şahane bir av, şahane bir anlatım. Tebrik ederim Roy abi Son avından sonra uzuuuuuun bir ara geçirmemene sevindim :D

Keşke balığı salışını da o bisikletli amcaya videoya aldırsaymışsın abi. Aslında forumda ''saldığımız balıklar'' gibi bir köşe çok güzel olur diye düşünmüşümdür hep. Yabancı kaynaklarda çok sayıda balığı doğaya iade görseli mevcut. Biz milletçe en ufaklara bile kıyabildiğimizden, daha çok utanç görselimiz var sanıyorum :( Bu güzel balığa yaşama şansı verdiğin için ayrıca yürekten tebrik ediyorum :harika: Her zaman en güzelleri rastgelsin abi...
sagol Can. pisikletci amcaya iki poz çektirene kadar epeyi bir vakit geçti :) kucagimda balik, çekemedim nasil yapcam nereye basayim falan deyince bir de salma videosu ile ugrasacak vakit kalmadi. tek oldugumda zaten öyle bir sansim olmuyor. baligi mi kucakliyim, telefonu mu tutayim :) bak simdi geldi aklima, baligi geri kepçeye koysam ve kepçeden suya dalisini videoya çeksem muhtesem bir görsel olur.

doga ana cömert. verirsen veriyor, alirsan aliyor. ben veriyorum, o da bana veriyor. basettigin yabanci kaynaklardaki görsellerde de veriyorlar. Türkiye'deki dogal zenginlik pek çok ülkede yok. malesef ülkemizdeki balikcilarin %90i vermeden almanin pesinde. mentaliteler farkli.

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hikaye güzel balık harika daha ne olsun elinize sağlık

GT-N5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi