Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fosforlu İğne

sessizdenizci

Daimi Üye

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
fosforlu igne balıgı kaçırmaz ama etkisi de olmaz çünkü o kalınlıkta bir fosfor kaplaması muhtemelen 20 30 sn ıcınde etkısını kaybedecektır. ayrıca yem kapatabılır yani çok efektif değil..

sessizdenizci

Daimi Üye
fosforlu igne balıgı kaçırmaz ama etkisi de olmaz çünkü o kalınlıkta bir fosfor kaplaması muhtemelen 20 30 sn ıcınde etkısını kaybedecektır. ayrıca yem kapatabılır yani çok efektif değil..
Teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
o üzerindeki kaplama değil bildiğim kadarıyla lastik gibi birşey iğne içinden geciyor o yüzden ömrü 20-30 sn den cok daha fazla sürüyor görmüştüm bibenzerini ama üzerine yem gelecek çünkü palada duruyor o yüzden çok avcı olmaz ama denemekten zarar gelmez 30 tanesi 10 tl gibi birşey olmaz denenmesi makul deneyimlerinizi paylaşırsınız.Belki de başka bir amaçlı kullanılıyordur öğrenmek gerekir.

cupraavı

Üye
Adı
gökhan acar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar. tekne ile gece levrek avına çıkacağız. acaba iğnenin biraz üstüne fosforlu boncuk taksak gece avı için faydası olur mu. deneyen var mı?

i_gulistan

Daimi Üye
Adı
ibrahim gülistan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben sazanda da tuzlu suda çipura avında da demedim verim alamadım hatta daha kötü sonuçlar aldım nedendir bilemem

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fosfor,ışıldak gibi ürünler gece ayın olmadığı epey karanlık sular için bir çözüm olabilir.Ancak deneyimlerim kokunun daha etkili olduğu yönünde.Mesela balığı ayıkladığınızda atılacak olan bağırsak mide gibi organları iğnenize sürdüğünüz takdirde av veriminiz oldukça artacaktır.Gece avlarında olduğu gibi gündüz avlarında da bunu kullanabilirsiniz.
Fosfor dikkat çekebilir ama balığı da ürkütebilir.Her koşulda rast gele diyeyim.