Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fujin Boreas 1-15 Lrf Ve Okuma Ceymar Cxt-10

Dil-Tarih

Yeni Üye
Merhaba,

Kahramanmaraş'tan Fatih. Öğretmenim. Haftalardır forumu uzaktan uzaktan süzerken nihayet üye olabildim.

Daiwa Crossfire 2.40 7-28 spin kamış ve Okuma Ceymar CXT-25 makine kullanıyorum.

Geçen hafta acemi cesaretiyle Fujin Boreas 1-15 atarlı LRF kamış ve Okuma Ceymar CXT-10 makine alarak LRF dünyasına dahil oldum. (Çok memnunum kamış ve makinamdan)

Misinam ise Captain Concept 8X 175m ama yarın Momoi Ryujin 0.12mm Orange alarak atış erimimi arttırmak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Ayrıca turuncu rengi yerine parlak yeşil rengi mi tercih edilneli Ryujin'lerde? Renk farkeder mi tatlı suda?

Usami, Strike Pro sahteler ve yine Strike Pro jig vibrasyonlar ile bilumum MEPS kaşık vs. de kutuya girince hedef balığım olan kırmızı benekli ve gökkuşağı alabalığını gözüme kestirdim.

Sahte, jig, Berkley tarzı simli yemler veya kaşık olarak tavsiyeleriniz neler?

LRF dünyasında nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyeleriniz ve uyarılarınıza açığım.

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hoş geldiniz

T

TektusKOR

Misafir
Ctx 10 kaç metre örgü alıyor acaba? Sanırım 10 luklara 4x tavsiye ediliyor... 120m tamamen doldurur mu?

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
alabalık hakkında hiçbir bilgim yok ancak tatlı su için turuncu yummy silikon ve savage gear mor zebra glow vibrasyonu şiddetle tavsiye ederim.

Dil-Tarih

Yeni Üye
Evet gökkuşağı alabalığı var Kahramanmaraş'taki barajlarda. Maraş'ta yıl boyu 12 ay olta balıkçılığının serbest olduğu Kılavuzlu barajımızda avlanan çok olduğu için balık popülasyon az. Balığı yeme çekmek maharet istiyor. Farklı yemler denemek istiyorum.