Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fujin boreas 1-15gr kamış için makine tavsiyesi

chorumlablabeasy

Yeni Üye
Adı
Muhammet D.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@GURKANKALKAVAN hocamın forumda uygun fiyatlı hiç bir yerde bulamayacağınız makine incelemeleri var oraya bir göz atın derim stradic güzel ve sağlam makinedir 1000 3000 4000 serilerini kullanıyorum malzemesini çok kollayarak kullanan bir adam değilim yağ değmeden sezonlar geçirmişliğim vardır az özenli biri kolay kolay sorun yaşamaz.
Boreas ve stradic kombini ile İstanbul kıyılarında balık tutarsınız tutamazsınız değil ama lrf yi zaten keyif için yapıyoruz ne kadar keyif alırsınız orası şüpheli.
İstanbul özelinde neredeyse tüm disiplinleri yapacak ekipmanım var bir tek eksik olan balık veya balık döneminde zaman :) İstanbul geçişlerin olduğu yatak yada yerel balıklarının az olduğu bir yer bu da avı dönemsel hale getiriyor yani şubat ayında palamuta olta atayım temmuz avında lüfere yemli atayım gibi bir durumumuz yok bizde birden çok disiplini yaparak av skor oranını arttırmaya çalışıyoruz.
Peki hangi disiplinler İstanbul'da en verimli sorusuna benim cevabım vakit ile problemi olmayan biri için Surf takımlar ile yapılan avlar olur , Kurşun arkası , Yemli , Çapari olarak en çok kullanacağını takım bu olacaktır. Sonrasında Lrf gelir benim için hem balığı kovalamak hem gelen balıkla keyif yapmak için güzel disiplindir en sona spini koyarım sezonu kısadır ama denk gelirse güzel skorlar yaptığımız bir disiplindir.
Özel sorunuz olan kurşun arkası avı ise yapabilen için ( bu sporu hakkı ile yapmak için malzeme + bel kol bilek lazım :D ) Boğazın en verimli disiplini diyebilirim.
İlgilendiğiniz için ikinizede teşekkür ederim dediğiniz incelemelere bakıcam. Fujin boreas için daha uygun bir makine alıp yanına birde kurşun arkası seti dizmeye karar verdim.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İlgilendiğiniz için ikinizede teşekkür ederim dediğiniz incelemelere bakıcam. Fujin boreas için daha uygun bir makine alıp yanına birde kurşun arkası seti dizmeye karar verdim.
kurşunarkası takım yapacaksanız eğer tekrardan Türkiye'ye gelen (oltayagel.com) Daiwa seahorse 100-250 gr atarlı kamışı alıp muhakkak bi kenara koyun. çok işinize yarayacaktır.