Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Furuno Balık Bulucular

Pennspinfisher

Yeni Üye
Adı
Yalçın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Furuno 628 modelinin ayarları hakkında bilgisi
olan bana yardımcı olursa sevinirim

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Kullanımı kolaydır....internetten türkçe kullanım klavuzu bulup indirmiştim ve dikkatimi verip incelediğimde kullanıcı için her türlü kolaylığın düşünüldüğünü görmüştüm....bir kez deneme amaçlı kullandım ve hiç sorun yaşamadım....harika alettir..gule güle iyi günlerde kullanın...

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Benimkini 4 yıldır yatak bazasında saklıyorum....furuno fcv628 sanıyordum ama 627 imiş...bugun bazadan çıkarıp bir iki resim çektim....hasret gidermiş oldum....canım yaaa...bari bir teknem olsaydı...

Son düzenleme:

pitbullclubturkey

Yeni Üye
Adı
Bora ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende yeni aldım 628 bu gün yarın bağlanacak tekneye ama balık bulucu okuyabilen birisinden bilgi almam lazım :) hiç bilmeyince zor oluyor....

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
İnternetten türkçe kullanım klavuzu arayın derim.....ben 627 yi aldığımda öyle bulmuştum....elektronikle başım hoş olmamasına rağmen öyle hevesiydim ki,bütün dikkatimle onu inceledim...korktuğumdan çok daha kolay kavramıştım her şeyini....

pitbullclubturkey

Yeni Üye
Adı
Bora ÖZTÜRK
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kullanmak ayarlamak ile ilgili sıkıntı yaşamam sanırım. Benim anlayamadığım kısım ekranda balık görüp tespit etmek :)

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Aslına bakarsanız ekranda balık tespitinden çok dip yapısını tanımlamada faydalı olurlar.,..kum,çamur veya elişken zemin yerine balığın bulunduğu taşlık kayalık dip yapısını arayıp bulmanızı sağlarlar....yani merayı...

Hacı22

Yeni Üye
Adı
GÖKHAN SARIKAYAOĞLU
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende yeni aldım 628 bu gün yarın bağlanacak tekneye ama balık bulucu okuyabilen birisinden bilgi almam lazım :) hiç bilmeyince zor oluyor....
Hayırlı olsun..
Bende 2. makine olarak 628 almayı düşünüyorum.
Artı olarak airmar B744v 600w bronz ayna.
makine hakkındaki tecrübeleriniz nasıl merak ettim.
Formda bu konu hakkında daha bilgili arkadaşlara da sormak isterim.
Saroz körfezinde 40 mt ve 150mt arası her gölgesinde avlanıyorum.
Hem su altı yapısı (taş, otluk, batak, kum vb.) hemde hedef dip balığım olan mercan ve sinarit için görüntü almak adına hangi makine kombinasyınunu kulanmam lazım.

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Bende bir furuno fcv 627 var...bir kez deneme amaçlı kullanma fırsatım oldu çünkü teknem yok..kullanma klavuzunu türkçe olarak internetten indirdim ve dikkatli inceledikten sonra ilk seferde mükemmelen kullandım..dip yapısını o derinliklerde mükemmel okuyorsunuz..neyin üstünde olduğunuzu net görüyorsunuz..olta misinanızı bile net gösteriyor..beş yıldır yatak bazamın içinde duruyor inşallah bir gün yeniden kullanma fırsatım olur..kesinlikle tavsiye ederim..