ayhan arıkan
Aktif Üye
- Adı
- Ayhan ARIKAN
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Balık bulucusu hakkında değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Gemlik körfezinde genelde 30-40m derinliklerde, bazende duruma göre 40-60m arası derinliklerde avlanmaya çalışmaktayım.
Yakın bir tarihde minn kota riptide i-pilot link modeli gps trolling motor aldım. ve çapa derdinden kurtuldum diyebilirim.
şimdi sıra geldi idare eder balık bulucumu değiştirip; işimi tam anlamıyla görecek kaliteli bir balık bulucu almaya...
aklımda iki model var.
humminbird 1199c HD SI GPS
furuno fcv 587
iki ürününde iyi özellikleri var. furuno kendini kanıtlamış ve kabul edilmiş bir makina.
humminbird de sistemi genişletmeye ve geliştirmeye açık bir taban (altığım i-pilot ile bağlanıp entegre kullanılabiliyor)....
ikisininde ekranı büyük ve ikiside 1 kw.
fiyat olarak; furuno 4500tl civarı, humminbird ise 6000tl civarı.
bu ürünler hakkında tecrübesi yada fikri olan vardır diye umut ediyorum...

Gemlik körfezinde genelde 30-40m derinliklerde, bazende duruma göre 40-60m arası derinliklerde avlanmaya çalışmaktayım.
Yakın bir tarihde minn kota riptide i-pilot link modeli gps trolling motor aldım. ve çapa derdinden kurtuldum diyebilirim.
şimdi sıra geldi idare eder balık bulucumu değiştirip; işimi tam anlamıyla görecek kaliteli bir balık bulucu almaya...
aklımda iki model var.
humminbird 1199c HD SI GPS

furuno fcv 587

iki ürününde iyi özellikleri var. furuno kendini kanıtlamış ve kabul edilmiş bir makina.
humminbird de sistemi genişletmeye ve geliştirmeye açık bir taban (altığım i-pilot ile bağlanıp entegre kullanılabiliyor)....
ikisininde ekranı büyük ve ikiside 1 kw.
fiyat olarak; furuno 4500tl civarı, humminbird ise 6000tl civarı.
bu ürünler hakkında tecrübesi yada fikri olan vardır diye umut ediyorum...