lüferoski
Daimi Üye
- Adı
- sedat dalcı
Evet sevgili arkadalar bugun ozan kardeşimle ben kaşındık ve bayadır dişli avı yapmıyoduk zaten kayda değer balık alan arkadşımızda olmadıgı için pek hevesimiz olmuyodu ama bugun gidelimmi dedik ve gittik bu havada hemde köprüdeydik ilk önce ben rapala çalışcam dedim ozide çapari atayım dedi müsait biryerden rapala attım ama nafile baktım bütün tv den ve forumlardan kırgın oldugunu duyan kepçeyle ve arabayla balık arıyolar deniz de yuhbe kardeşim deyip ava devam ettik ozan bitanesini bogaza dogru yolluyodu ben koptum
bide utanmadan bana abi sende kepçe yokmu diyo yuhki ne yuh neyse makarıyı yaptık hadi sana rasgele dedim oda bana dedi adam hava bozsun diye dua ediyodu
oziye dedim gidelimi ozi çoktan kafaya koymuş bile en kötü yemli istavrit yakalrız dedik köprüye çıktık birtane mazemeci yok süper
balıkçıdan hamsi aldık en az bi haftalık kokusu elden çıkmıyo valla
ozi hemen çinokopu yapıştırdı herzamanki gibi
peşine ben o derken baya zevk yapmaya başladık etraftakilerde durgundular bizde şeytan tüğü varya
kardeşimle keyifli bir av güncesi daha yaşadık ama dönüşte baya bi kaydık benim araba 105 beygir ozanla 106 oldu bu akşam itmekten hali kalmadı acım kardeşim. ama sayesinde sağ sağlim evimize geldik umarım bütün arkadaşlarım ve abilerim böyle avlara şait olsunlar ve tutsunlar herkese rasgele....
takımlar . köstekli çinokop takımı hırsız igneli.
takımlar . köstekli çinokop takımı hırsız igneli.
Ekli dosyalar
-
36.6 KB Görüntüleme: 755
-
31.9 KB Görüntüleme: 646
-
23.8 KB Görüntüleme: 794
-
20.7 KB Görüntüleme: 794
-
44.5 KB Görüntüleme: 843
-