26.10.2013
1- eminönü nden karaköy e gidiş istikameti ilk kule tezgahçısının olduğu yer eşkina yapıyor ve boyları gayet güzel
2- çinekop seyrek ( boyları guzel değil ) dipde yapıyor yarım saat yapıyor ve anına kayboluyor tahminim azmanlar var
3-27.10.2013 pazar sabahı sarayburnu açıklarında yunuslar vardı ve tophane de 20 ye yakın tekne kapamış balığa geçit vermiyorlar
4-tavsıye ederim hafta sonu gitmeyin 3 saat yer aradım balık yok insan çok
Outdoorcuları gezmek icin eminönünden karaköye geçtim. köprü üstü full kefal alıyordu saat 3 civarı. arada istavritler ve yapraklar vardı 3-5 kişide ama genel kefaldi.
Arkadaşlar dün akşam kafa dağıtmak için köprüde aldım soluğu. Yaprak tutan çok var birde seviniyorlar tutunca yazık. Bende biraz büyük takım ve yemle attım beklemeye başladım. Yanımdakiler o ufacık balıkları tutunca sevinip banada sen niye tutamıyorsun der gibisine nispet yapıyorlardı. Tam bu sırada küt dedi olta ama ne vuruş. Heyecanla başladım sarmaya ve 24 cm lik bi sarıkanat aldım. Yanımdakilere nispet yaparcasına geldi oda. Aynı şekilde birde büyük istavrit aldım arkasından. Dönmek zorunda olduğum için saat 10da sonlandırdım. İki saat durdum ama bana göre süperdi.
Bugun bir umut galata koprusunun halice bakan tarafina salladim oltayi . Aksam ezaniyla vuruslar basladi ama boyutlar micro 10 cm lik yapraklar 1- 2 - 3 derken topladim takimlari dogru eve. Tum koprude durum ayni idi.
Not : yapraklar saliverilmistir.