uygar008
Aktif Üye
- Adı
- uygar cakmakçı
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
@MehmetYılmaz metroya bakan taraf emin önü 4-5 . direk teydim.teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler Uygar maşallah bayağı uzun süreden sonra bir balık gördükEvet dün pazar günü unkapanı köprüsü sabah 7 akşam 19 arası aldım.okadar emeğe değdimi bence değdi avcılık kısmet işi bende emek ettim istavritlerin en büyüklerinden de yakaladım.genel itibariyle mezgit hiç yoktu. ( geçen hafta çok mezgit vardı ) ancak yemli midye ile en dipten 16 dan sonra böyle istavrit yapıyor.
çapari ile çok az alan oldu. Herkese bol şanslar.
Sorun etmeyin.Bu grupta sadece ben pazar günleri unkanı köprüsünden rapor veriyorum ama sanırım bu gruptan hafta içi giden olmuyor raporlar gelmiyor
her hafta pazara kadar kendi raporumu beklemek zorundayım gibi hisetmeye başladım![]()
dersem yapacağım ama okul başlayacak o yüzden haftasonuna veya cuma günüBu grupta sadece ben pazar günleri unkanı köprüsünden rapor veriyorum ama sanırım bu gruptan hafta içi giden olmuyor raporlar gelmiyor
her hafta pazara kadar kendi raporumu beklemek zorundayım gibi hisetmeye başladım![]()
Rast gelsin inşallah.