Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Yasinn

Daimi Üye
Adı
Yasin
Evet dün pazar günü unkapanı köprüsü sabah 7 akşam 19 arası aldım. :) okadar emeğe değdimi bence değdi avcılık kısmet işi bende emek ettim istavritlerin en büyüklerinden de yakaladım.genel itibariyle mezgit hiç yoktu. ( geçen hafta çok mezgit vardı ) ancak yemli midye ile en dipten 16 dan sonra böyle istavrit yapıyor.
çapari ile çok az alan oldu. Herkese bol şanslar.
Tebrikler Uygar maşallah bayağı uzun süreden sonra bir balık gördük :)

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Yasinn evet işin aslı sabırlı olmak.6 gibi kesti eğer kesmeseydi balıta büyüktü.ilkkez hayatımda bukadar büyük istavritleri bir arada gördüm aslında şekil olsun diye sigara paketi koymak lazımdı ama gençlere iyi örnek olmak lazım :)
aslında bu geçtiğimiz pazar değilde bir önceki pazar deli mezgit yapmıştı ancak işlerin yoğunluğundan resim atmayı unuttum.yaklaşık 2 kg a yakın mezgit aldım.ama o gün köprüde yakalanan mezgitin haddi hesabı yoktu.sadece bir kişi gördüm 15 kg a yakın mezgit almıştı.ama bu hafta olmamasıda tuhaf...

uygar008

Aktif Üye
Adı
uygar cakmakçı
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu grupta sadece ben pazar günleri unkanı köprüsünden rapor veriyorum ama sanırım bu gruptan hafta içi giden olmuyor raporlar gelmiyor :)
her hafta pazara kadar kendi raporumu beklemek zorundayım gibi hisetmeye başladım :)

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu grupta sadece ben pazar günleri unkanı köprüsünden rapor veriyorum ama sanırım bu gruptan hafta içi giden olmuyor raporlar gelmiyor :)
her hafta pazara kadar kendi raporumu beklemek zorundayım gibi hisetmeye başladım :)
Sorun etmeyin.
Her hafta raporlarınızı bekliyorum.
Paylaşımcı olmanızı takdir ile karşılıyorum.

Alp Eren Gül

Yeni Üye
Adı
Alp Eren Gül
Ben gi
dersem yapacağım ama okul başlayacak o yüzden haftasonuna veya cuma günü

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif