Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

baysal

Aktif Üye
Adı
gökhan
Orada ben olsaydım hastahaneye gitmeden işi çözer, kazaya uğramış oyuncu ile maça devam ederdik.
bulent abi asında gerçeten ele batan bir sahte iğnesinin nasıl çıkarılabileceği ile ilgii bir video çekip yayınlarsan bence hepimizin çok işine yarar .gerçi bu tarz yaralanmalar cerrahi müdaheleler gerektirebilir. ama en azından daha az batan iğneleri çıkarmada hepimizin çok işine yarar

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bulent abi asında gerçeten ele batan bir sahte iğnesinin nasıl çıkarılabileceği ile ilgii bir video çekip yayınlarsan bence hepimizin çok işine yarar .gerçi bu tarz yaralanmalar cerrahi müdaheleler gerektirebilir. ama en azından daha az batan iğneleri çıkarmada hepimizin çok işine yarar
Bülent abinin bu konuda bir resimli anlatımı mevcut forumda ;)

alisami

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Video için bir deneğe ihtiyaç duyuyor olacak. Gönüllü mü olmak istiyorsun yoksa? :D

scorpion26

Daimi Üye
Cumartesi günü galata köprüsünde bir tur attım. Yağmurdan olsa gerek balık tutan kişi sayısı çok çok azdı. Bir miktar kıraça bolca kefal ve 1-2 kişide de izmarit vardı.