Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Balıkların yarısı kücük ıstavrıt gibi cınekop

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam.
Köprüde balık durumu nedir arkadaşlar var mı giden tutan gören ?

ysahin6169

Yeni Üye
Adı
yasin şahin
Herkese selamlar Mimarsinan tarafında Büyükçekmece tarafında balık durumları nedir. Bilgisi olan varmıdır ??

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Köprüyle ilgili ben sordum ben bilgi vereyim :)

Dün gece köprüde iğne atsan yere düşmüyordu.
Mantarlı takımla herkes çinekop çekti. Akşam 20:00 den sabah 4 e kadar oradaydık. Malesef bi yere giremedim saatlerce :)

Balık tutmanın yasak olduğu yerlerde bile yer yoktu :)

Bi arkadaşım bi araya sıkıştırdı kendisini öyle takıldık. Resim yok ama 14 tane güzel çinekopumuz vardı.

Rast gelsin.

SinanSinan

Aktif Üye
Köprüyle ilgili ben sordum ben bilgi vereyim :)

Dün gece köprüde iğne atsan yere düşmüyordu.
Mantarlı takımla herkes çinekop çekti. Akşam 20:00 den sabah 4 e kadar oradaydık. Malesef bi yere giremedim saatlerce :)

Balık tutmanın yasak olduğu yerlerde bile yer yoktu :)

Bi arkadaşım bi araya sıkıştırdı kendisini öyle takıldık. Resim yok ama 14 tane güzel çinekopumuz vardı.

Rast gelsin.
Bende koprudeydim dun.. Yer yok dediği. Yer boğaza bakan taraf sanırım Unkapanı taraflarında yer yer boşluk vardı gerçi diğer tarafa gore balık azdi. 3_5 taneyle ayrıldı millet.

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende koprudeydim dun.. Yer yok dediği. Yer boğaza bakan taraf sanırım Unkapanı taraflarında yer yer boşluk vardı gerçi diğer tarafa gore balık azdi. 3_5 taneyle ayrıldı millet.

Üç tur attım köprüde iki tarafa da bi yere sıkışayım diye ama hiç boşluk denk gelmedi.

Saat gece 12 den sonra yasaklı bölgeleri gördün mü bilmiyorum ama oralarda bile yer yoktu. Ne üst tarafta gemi geçen yerde nede alt kattaki o boşlukta. Tek olta takıldık mecburen.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Sinan abi galataya giderken haber ver birlikte takilalim bende sabah 8de ayrildim kopruden. Ben 15 tane 17 -26 cm arasi disli aldim . Kefal istavrit falanda geldi baya saldim. Eminonu bozgaz tarafindaydim. Bu arada galataya gidenler disli icin koprude zoka dedikleri gezer kursunlu takimi kullanin. Benim yanimdaki arkadas ben daha 3 baliktayken 12 tane aldi.

eylmz

Daimi Üye
Sinan abi galataya giderken haber ver birlikte takilalim bende sabah 8de ayrildim kopruden. Ben 15 tane 17 -26 cm arasi disli aldim . Kefal istavrit falanda geldi baya saldim. Eminonu bozgaz tarafindaydim. Bu arada galataya gidenler disli icin koprude zoka dedikleri gezer kursunlu takimi kullanin. Benim yanimdaki arkadas ben daha 3 baliktayken 12 tane aldi.

Tebrik ederim hocam bu zokalı takım ile temsili bir resim yükleyebilir mısın

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Tebrik ederim hocam bu zokalı takım ile temsili bir resim yükleyebilir mısın
Hocam temsili resim bulamadim ama soyle ozetleyim gordugum su bir tane gezer kursun firdonduler arasinda skstırılmıs altinda yarim kulac misina ucunda 3 lu hirsizli igne.

eylmz

Daimi Üye
Hocam temsili resim bulamadim ama soyle ozetleyim gordugum su bir tane gezer kursun firdonduler arasinda skstırılmıs altinda yarim kulac misina ucunda 3 lu hirsizli igne.

Hırsızlı iğnede mantar varmiydi üstad ?