oltamhazır
Aktif Üye
Balıkların yarısı kücük ıstavrıt gibi cınekop
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende koprudeydim dun.. Yer yok dediği. Yer boğaza bakan taraf sanırım Unkapanı taraflarında yer yer boşluk vardı gerçi diğer tarafa gore balık azdi. 3_5 taneyle ayrıldı millet.Köprüyle ilgili ben sordum ben bilgi vereyim![]()
Dün gece köprüde iğne atsan yere düşmüyordu.
Mantarlı takımla herkes çinekop çekti. Akşam 20:00 den sabah 4 e kadar oradaydık. Malesef bi yere giremedim saatlerce![]()
Balık tutmanın yasak olduğu yerlerde bile yer yoktu![]()
Bi arkadaşım bi araya sıkıştırdı kendisini öyle takıldık. Resim yok ama 14 tane güzel çinekopumuz vardı.
Rast gelsin.
Bende koprudeydim dun.. Yer yok dediği. Yer boğaza bakan taraf sanırım Unkapanı taraflarında yer yer boşluk vardı gerçi diğer tarafa gore balık azdi. 3_5 taneyle ayrıldı millet.
Sinan abi galataya giderken haber ver birlikte takilalim bende sabah 8de ayrildim kopruden. Ben 15 tane 17 -26 cm arasi disli aldim . Kefal istavrit falanda geldi baya saldim. Eminonu bozgaz tarafindaydim. Bu arada galataya gidenler disli icin koprude zoka dedikleri gezer kursunlu takimi kullanin. Benim yanimdaki arkadas ben daha 3 baliktayken 12 tane aldi.Bende koprudeydim dun.. Yer yok dediği. Yer boğaza bakan taraf sanırım Unkapanı taraflarında yer yer boşluk vardı gerçi diğer tarafa gore balık azdi. 3_5 taneyle ayrıldı millet.
Sinan abi galataya giderken haber ver birlikte takilalim bende sabah 8de ayrildim kopruden. Ben 15 tane 17 -26 cm arasi disli aldim . Kefal istavrit falanda geldi baya saldim. Eminonu bozgaz tarafindaydim. Bu arada galataya gidenler disli icin koprude zoka dedikleri gezer kursunlu takimi kullanin. Benim yanimdaki arkadas ben daha 3 baliktayken 12 tane aldi.
Hocam temsili resim bulamadim ama soyle ozetleyim gordugum su bir tane gezer kursun firdonduler arasinda skstırılmıs altinda yarim kulac misina ucunda 3 lu hirsizli igne.Tebrik ederim hocam bu zokalı takım ile temsili bir resim yükleyebilir mısın
Hocam temsili resim bulamadim ama soyle ozetleyim gordugum su bir tane gezer kursun firdonduler arasinda skstırılmıs altinda yarim kulac misina ucunda 3 lu hirsizli igne.