Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu gün gündüz Karaköy'de ve köprüde balık yoktu. Akşam dönerken Cankurtaran'dan dolu çapariyle istavrit çekenleri gördüm içim gitti fakat dönüş yoluna girmiş bulunduk bir kere....

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu gün köprüde (Ortalar iri, kenarlar kıraça) istavrit ve izmarit, Karaköy'de çok seyrek istabrit vardı.

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pazar günü köprüde büyük kefal ve mırmır (ortalarda, çarpma ile), izmarit ve istavrit vardı. Karaköy'de çok seyrek istavrit çıkıyordu.

AydinYAMAN

Yeni Üye
Adı
Aydin Yaman
Herkeze merhabalar bugun galata koprusundeydim ve size soyle diyim kefalden baska bisi tutulmuyor veya soyle konuyu acayim kefalden baska balik ortalarda yok deli oldum valla butun gun insan sadece 3 tane istavrit tutar mi ya :D ama deli gibi kefal var bunu da belirtim.Balik kitligi var vallahi!

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
Bugün sabah 7 .30 da galatanın iki yanınıda dolaştım,biraz izmaritler var , birkaç kişide 2-3 adet , 1 kişide 8-10 adet geceden beri bavlanıyormuş, kovalarda tek tük istavrit var, oltalar istavrite boş çekiliyor. Kefale çalışanlar köpükten balık kolilerini 3-5 koli dodurmuşlar. Bunlar çırpma çapariyle çalışıyorlar. Köprünün 3 noktasında çırpmayla tam bir katliam...Abartmıyorum tam bir katliam. Hele bir noktasında çalışan 2 kişiyi 15 dakika kadar seyrettim.Çırpma suya indiği anda en geç 10 saniyede bir kefal çekiyorlar. diğer 2 noktaysa 1 dakikayı geçmiyor.
Biraz sohbet ettim kullandıkları takımları,avlanma yöntemlerini anlattılar, hatta birkaç ince detayıda paylaştılar. Bu tür avlanma bana hoş gelmedi, merak eden arkadaşlar varsa kusuruna bakmasınlar bu detayları paylaşamayacam.
Herkese rast gelsin...
tarih 17/04/2012

Mehmet G

Yeni Üye
Adı
Mehmet
o kadar seri balık tutulan yere seni beni bırakmaz oradaki haydutlar... Varsın onlar kadar fazla balık tutmayım benim gözümde çapma ile balık tutanın ve tuttuğu balığı satanın trolcuden farkı yok... Bildiğim kadarı ile amatör avcı tuttuğu yasal olarak satamaz ama bu adamlara neden goz yumuyorlar anlamıyorum...

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
2gün once galatadaydım 2saat içinde yaklaşık 70 80 adet istavrit tuttum hemde geç gitmeme raümen ikindiden sonra gitmiştim

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Bugün galatadan geçerken kıraça katliamı azda olsa devam ediyordu.Bir tanede eşkina gördün hemde 17:00 civarı...

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
sabah 5den 7e kadar 2kg ıstavrıt tuttuk

Genç balıkçı

Aktif Üye
Adı
Süleyman Arif Temizer
Selamun aleyküm,Sayın üstadlarım galata köprüsü av durumu nedir? Palamut,Lüfer,Çinekop,istavrit nasıl durum gidip görebilen var mı ? sevgiler..