Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

okuş 84

Üye
Adı
oktay kılınç
akşam 6 da unkapan köprüsündeydım ve 2 saatte sadece 3 istavrit geldi yanımdaki dayı sabah 9 da gelmişti ve o bile kovasını yarıya kadar zor doldurmuştu haberiniz ola...

Semsi_pasali

Aktif Üye
Adı
Yasin Coşkun
Dün sabaha dogru saat dört gibi galata köprüsünden geçtim kurtla eskina alıyorlardı şeytan dürttü ama :) uykusuzdum çıkarmadım takımları arabadan biraz seyiredip yol aldım

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
bu sabah 4 gibi köprüye gittim iri istavrit vardı bolca kovayı doldurdum çok bolcada kefal var. isteyene topla ganimet gibii kurtla alınıyor hbariniz ola ...

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
unkapanı köprüsünse sarı beyaz agırlıklı 0.8 köstek 0.10 beden kulanırsanız balık daha verimli 40 gram kurşun boş gelmiyorum 1 aydır ... sabah gitmenizde yarar var ...

guray.85

Aktif Üye
Adı
güray
Dün sabaha dogru saat dört gibi galata köprüsünden geçtim kurtla eskina alıyorlardı şeytan dürttü ama :) uykusuzdum çıkarmadım takımları arabadan biraz seyiredip yol aldım
koprunun ne tarafından alıyorlardı tam olarak :D

Semsi_pasali

Aktif Üye
Adı
Yasin Coşkun
Eminönü tarafından ordamıydın kafamıyapıyon

ayakan

Yeni Üye
bu sabah 07-12 saatleri arasında köprünün boğaz-karaköy iskelesine bakan taraftaydık. iki kişi 5 kilo civarı istavrit aldık. bol olduğundan pek yemli çalışan yoktu. köpük çaparilerden çok kendi bağladıkları alabildiğine iğneli çaparileri kullananlar vardı. tek seferde 10-15 adet çekiyorlardı.

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
valla agzına saglık bende köprüden haber beklıyodum iyi oldu bu tşkler ...

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
unkapanı yada galata köprüsünden haberler varsa sevinirim istavrit vs ne cıkıyor şu ara...

61hastası61

Yeni Üye
Bu sabah unkapanı köprüsündeydim. Ancak hiöbir faliyet yok. 3-5 istavrit aldım 3-4 saatte . Büyük hevesle gitmiştim ama biraz kötü oldu benim için. Neyse kısmet başka zamanaymış. Herkese rasgele....