Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dün saat 21:30 dan gece köprü kapanana kadar (02:30) olta salladık. İlk defa boğaza bakan karaköy tarafında güzel yer bulduk. Oltaları hazırlarken yandaki abi 2 tane çino aldı. Sonra bir anda dişli yok oldu. İstavrit vardı bol bol. Birtekk çarpmacılar tek tük aldılar. Bol bol yunuslar geldi.

anycode

Yeni Üye
23.02.14 pazar günü unkapanı köprüsünde sabah 9 dan öğle 2 ye kadar sıfır cektim,yer değiştirdim 3 ten sonra saat 10 a kadar 7 saatte 47 kefal cektim.ama yemedim :) o saatten sonra da acaip balık yapıyoordu. attğımı cekiyordum yufka ile.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Arkadaş kefal tutsan ne olur, neresi iyi haber bunun. Kendisi bile yazmış yemedim diye...

anycode

Yeni Üye
ben pek sevmiyorum kefali ama yerim genede, sonuçta denizden cıktı :)
attığımı çekmek hakkaten cok güzeldi,rekor kırdım.. e tabi o balıklardan doyanlar da oldu..
küçüklerini denize geri attım..Haftasonu Galata için hazırlanıyorum

Hepinize rasgele

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Abi yemicen balığı neden tutuyorsn

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Loo kamışı kırmışsın yine geçmiş olsun da hemen yaptırıp ava devam etmişsin. Hiç mi çekemedin yoksa az diye bir şey yok mu diyorsun. Sana dün telefonda söylediğim mevzu %90 şu su pompalama olayından o akıntı ve balık azlığı .

bugun saat 18:00 dan 22:00 a kadar karakoyun bogaza bakan kisminda tek balik yoktu dehset bir soguk ve akinti vardi hafta sonunu bekleyin derim

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Köprüde balık bitmiştir Yada balık köprüde bitmiştir başka sulara gitmiştir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

darkai

Üye
Adı
Tolga AĞANOĞLU
Kopru raporudur : saat 15 gibi koprude yerimi aldim tek tuk limit ustu cinekop ve ara ara istavrit aliniyordu ve balik cok seyrekti. Zaten seyrek olan balik havanin kararmasiyla bicak gibi kesti.