Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Kesinlikle katılıyorum köprünün eski tadı tuzu kalmadı, oraya devlet el atmadığı sürece, o bayat çay satan çayçılar durduğu sürece , köprüyü tapulamış olan malzemeciler gitmediği sürece bende gitmiyorum,

En son 2 ay önce gitmiştim malzemecinin bir tanesi 10 TL ye yer satmaya çalışıyordu onu gördükten sonra çok fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Arkadaslar oranın durumunu neredeyse herkez biliyor fazla uzatmanın Yada herkes kendine göre yorum yazmasına gerek yok üzerinize düşman çekmeyin benden tavsiye bu kadar yorumlar yazıldı gitmek isteyen gitsin herkesin özeline müdahale etmeyin kim kimin ne olduğunu biliyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Neyi boykot ediyorsunuz ben anlamadım. Aldığınız bir hizmet, ödediğiniz bir bedel mi var? İçki içen ve bunu uygun organıyla içmeyen varsa açarsınız telefon polisi çağırırsınız kamuya açık yerde içki içiliyor taşkınlık yapılıyor diye. Yer işgalinde bulunup bir de satmaya kalkan satıcı mı var, çağırırsınız zabıtayı. Bunlar yapar ve sonuç almazsanız ha o zaman gitmezsiniz bir daha. Zabıta kaç kez oradaki malzemecilerin mallarını topladı. Daha önemlisi, oradaki malzemeciler kaç kez bu işe standart getirilmesi, simitçiler gibi kontrollü ve düzenli uygulama sağlayacak "malzemeci arabası" uygulaması getirilmesi için başvuruda bulundu bilen yoktur. Her seferinde reddedildiler. Galata köprüsü amatör balıkçılık açısından, en azından İstanbul açısından önemli bir yer. Balık satan, kafasına göre malzeme satanın orada işi yok, orasını da zabıta temizleyecek.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sayın balık sevdam sitesi üyleleri , yazılan ve yaşanan tüm bu olaylar senelerden beri malesef galata köprüsü ve çevresinde olmaktadır.İtici insanlar saygıs ve çıkarcı sanki köprünün sahibiymiş gibi davrananlar , yer parsellemeler 2-3 balık tutup şarap parasına satmak için orada vardiyeleşenler vs..

Daha düne kadar televizyonlara haber olmuş bir yerdir galata ( KALP KIRİZİ GEÇİREN BİR BALIKÇI YERE YIĞILIYOR AMA MALESEF ORADAKİ DİĞER BALIK TUTMAKLA MEŞGUL OLAN KİŞİLER HİÇ BİR MÜDAHALE YAPMIYOR ADAMCAĞIZ ORADA ÖLÜYOR)

Yani hobidaşlar hepimizin gayesi aynı aslında ava çıktığımız zaman iyi ve kaliteli vakit geçirmek.

Ben bu bütün olumsuzluklara rağmen cuma nasipse oraya gitmeyi düşünüyorum .Bence oradaki iyi duyarlı insan sayısını arttırmak gerekirki bu tür çapulculara meydanı boşbırakırsak yarın bizden sonrakı nesıle hiç birşey kalmayacak......

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Aslında haklısın bir gün söyle bir şey yapılabilir tüm forum üyeleri ile aynı gün köprüde balık tutma günü yapılabilir hem herkes tanışmış olur

cegmal

Üye
Adı
cemal güner
galataya hiç gitmeyin derim unkapanı köprüsü daha iii kanımca yılardır o köprüde av yaparım insanlar eşleriyle geliyor çoçuklarıyla vs daha böyle bir olaya şahit olmadım galata parayı verenin borusunu öttürdügü yer halina gelmiş saygılar geçmiş olsun şimdiden herkeze

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Artık raporda gelmez oldu. Sanırım ortaya cıkan bu çirkin manzara soğutmuş formdakileri. Neyse c.tesi raporumu yazarım inşallah.

pars

Aktif Üye
Bugün sabah 3 ten - 9 a kadar köprüdeydik. 10 istavrit 1 çinekopla döndük.

oltamhazır

Aktif Üye
Adı
Kahraman
Köprüye giden yokmu