Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Adı
Hasan
Beyfendi resimleri şahsen cektim diyorum yanı gördüm de cektim
Bu Ada'm balık tutuyordu Yaninda kine kovaya koyuyordu
Resmi çekmesek yalan söylüyor olacağız
Bazı insanlar gözleri ile görsellerde inanmıyor
Yazdığımı ya okumamışsınız ya da ben yanlış aktarmışım, güvenlikçiler yasağı nadiren de olsa delebiliyor demiştim, bu arkadaş da güvenlikçi.

Adı
Hasan
Neyse olur arada böyle kaçamaklar, bana kalsa oralar tüm halkımıza açılsın derim ama benim yetkimi aşar :)
Bu arada yarın sabah 06:00'da Haliçten tekne ile balığa çıkıyoruz, hava biraz poyrazlı olsa da çakar açıklarında istavrit düşünüyoruz. Palamuta da niyetlenebiliriz ama. Raporları paylaşırım inşallah.

eylmz

Daimi Üye
O kaçamaklar ara da olmasa daha iyi
İyi avlar

delikurt1907

Aktif Üye
Adı
demir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Neyse olur arada böyle kaçamaklar, bana kalsa oralar tüm halkımıza açılsın derim ama benim yetkimi aşar :)
Bu arada yarın sabah 06:00'da Haliçten tekne ile balığa çıkıyoruz, hava biraz poyrazlı olsa da çakar açıklarında istavrit düşünüyoruz. Palamuta da niyetlenebiliriz ama. Raporları paylaşırım inşallah.
iyi avlar abim..bir soru sormuştum ama arada kaynadı.sadece engelliler verilen özel izinle balık tutabiliyor demişsin..zihinsel engelli kardeşim var..orda balık tutabilmek için izin alabilir miyiz ve hangi belgeler gerekli ?

Son düzenleme:

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Galata köprüsünde pazar günü baliktaydim, istavrit tek tük çıkıyor, ancak yaprak cinekoplarda vardı kovalarda ne yazıkki banada 2 tane geldi suya geri iade edildi...Durum böyle.ayrica genç iki arkadasimizinda istavrit caparisine güzel bi palamut denk geldi. :) Durum bu şekilde..

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Galata , karaköy bölgesi ne durumda arkadaşlar rapala çalışmayı düşünüyorum yarın sabah suyuna , birşey yok ise mera degıstırıcem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güray

Yeni Üye
Adı
Güray
20 dk. önce geçtim oralardan tık yok bir kaç kişi bıkkın şekilde atıyordu sadece