Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Bugun Galata bizi boş gönderdi balık alanda göremedim . Soguktan 2 saat anca durabildim ....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam, bu sabah Eminönü'nden vapura bindim su bildiğin çamur olmuş, boğaz suyu'da haliç'den farksız, 2 3 güne bir nebze düzelir kanımca.

cakko

Üye
Adı
özcan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bende saat 14 civarı galatadaydım. Kimse yoktu. Sadece baskül ayaklarda bi kaç kişi vardı. Galatalevreği
alıyolardı istavrit alan görmedim. Şu gerçekten bulanık.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstadlar galatada durum nedir bu hafta sonu hava güzel olur gibi birde mırmır alınıyomu hala ordan nasıl alabilirim yemli

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu sabah Unkapanı köprüsü rüzgar yok gibi ama soğuk köprü trafiği akıcı martılar ve karabatak kar her zamanki gibi... balık mı ne balığı tabi ki yok :) yemlide tek vuruş oldu onunda alamadım :) çapari de sıfır tutanda olmadı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

eylmz

Daimi Üye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denilene göre bu aralar gene tırıvırıcılar karagöz alıyormuş yavru hemde kefali bitirdiler öyle yavruları ala ala hayır hem ağ kullanıyo hem yavvru alıyor birşey yapılması lazım bunlara

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Meydana gelen kazalarda 1’i ağır toplam 3 kişi yaralandı

Fatih, Unkapanı Köprüsü, Aksaray istikameti üzerinde meydana gelen trafik kazası iddialalara göre şöyle gelişti. Gece saat 04.00 sıralarında Unkapanı Köprüsü’nden Aksaray istikametine seyir halinde olan 07 ACE 33 plakalı otomobil sürücüsü Esra A. yönetimindeki otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı.

Kaldırıma çıkan otomobil o esnada balık tutmakta olan Hamit Özsoy ve Sevdim Bayramoğlu isimli vatandaşları ezerek park halindeki motorsiklete çarptıktan sonra köprü korkluklarında askıda kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hamit Özsoy’u Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sevdim Bayramoğlu ise İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan Bayramoğlu'nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Askıda kalan otomobil içinden sürücü Esra A. ise kazayı yara almadan atlattı.
Basın.....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Yaralanan arkadaşlara acil şifalar diliyoruz.

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şöföre alkol testi yapmışlarmı acaba.