Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu

Rastgele Kadir fırtına uyarısı yapan sen balığa giden sen 🙂 Ben sabah suyunu deneyeceğim bakalım..
Fırsatı kaçırmak istemedim 🙂 ev ahalisi misafirliğe gidince fırsat doğdu, normalde gece 11-12 sularında orada olurdum, yani ben gitmeden hava patlasaydı gitmezdim, sen ne yaptın sabah fenaydı hava...

Fırsatı kaçırmak istemedim 🙂 ev ahalisi misafirliğe gidince fırsat doğdu, normalde gece 11-12 sularında orada olurdum, yani ben gitmeden hava patlasaydı gitmezdim, sen ne yaptın sabah fenaydı hava...
Dün akşam iş çıkışı yemeği yedim sonra ben de kırdım kafayı Balat sosyal tesisleri ne doğru yürümeye başladım hafiften Yağmur çiseliyor neyse 8.15 gibi takımları kurdum soğuktan rüzgardan durulmuyor haliç akarsu gibi akıyor köprüye doğru gökyüzünde şimşek cümbüşü sağdan soldan çakıyor 9.15 gibi topladım bir yağmur bastırdı otobüs te iyi denk geldi vınn

Ben sabah çıkmadım ya doğru 🙂 günboyu yatış akşam bir tur attım sarı da geçtik bir de flaş patladı 🙁

Savage gear salt kamış ile köprüden kefalde sıkıntı yaşar mıyım sizce?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back