Kibris atanlar var ama tek kancaya top seklinde ekmek takarsaniz cok daha iyi olurKöprüde kefal avı için nasıl bir takım uygun olur yardımcı olur musunuz ?
Kibris atanlar var ama tek kancaya top seklinde ekmek takarsaniz cok daha iyi olurKöprüde kefal avı için nasıl bir takım uygun olur yardımcı olur musunuz ?
Fırsatı kaçırmak istemedim 🙂 ev ahalisi misafirliğe gidince fırsat doğdu, normalde gece 11-12 sularında orada olurdum, yani ben gitmeden hava patlasaydı gitmezdim, sen ne yaptın sabah fenaydı hava...Rastgele Kadir fırtına uyarısı yapan sen balığa giden sen 🙂 Ben sabah suyunu deneyeceğim bakalım..
Kerem artık böyle bi takim lazım karda yemliye yatılırAynen oyle abi soguktan heykelim cikti 😀 😆
Evet pahali baya 🙂Kerem artık böyle bi takim lazım karda yemliye yatılır
(link)
Kibris atanlar var ama tek kancaya top seklinde ekmek takarsaniz cok daha iyi olur
Dün akşam iş çıkışı yemeği yedim sonra ben de kırdım kafayı Balat sosyal tesisleri ne doğru yürümeye başladım hafiften Yağmur çiseliyor neyse 8.15 gibi takımları kurdum soğuktan rüzgardan durulmuyor haliç akarsu gibi akıyor köprüye doğru gökyüzünde şimşek cümbüşü sağdan soldan çakıyor 9.15 gibi topladım bir yağmur bastırdı otobüs te iyi denk geldi vınnFırsatı kaçırmak istemedim 🙂 ev ahalisi misafirliğe gidince fırsat doğdu, normalde gece 11-12 sularında orada olurdum, yani ben gitmeden hava patlasaydı gitmezdim, sen ne yaptın sabah fenaydı hava...
Ben sabah çıkmadım ya doğru 🙂 günboyu yatış akşam bir tur attım sarı da geçtik bir de flaş patladı 🙁Fırsatı kaçırmak istemedim 🙂 ev ahalisi misafirliğe gidince fırsat doğdu, normalde gece 11-12 sularında orada olurdum, yani ben gitmeden hava patlasaydı gitmezdim, sen ne yaptın sabah fenaydı hava...
Galata Köprüsü Haliç tarafından Eminönü ne sanırım 12:40 gibi geçerken, kovalarda İstavrit gördüm...Bağcılar Kabataş hattında görev yapan vatmandan şu aldığım habere göre galatada çekiyorlarmış 🙂 muhtemelen istavritmiş