Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gamakatsu Hana2 80MH

victor88

Yeni Üye
Adı
3152703
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Almadan önce pek kullanıcı yorumu bulamamıştım. Belki merak eden vardır diye naçizane bilgi paylaşımıdır. C2500s makine ve 0.4 pe 8x iple kombinledim.

Verimli av yapma şansım olmasa da üç kısa balıksız sayılabilecek avda denedim. 1.5, 2 ve 3 gram silikon jighead kombinasyonları ile başladım. Hissiyat beklediğimin çok üstündeydi. Minik kaya balıklarının silikona kuyruktan küçük dokunuşları bile mükemmel hissediliyor.

5 ile 12 gram aralığında jig ve kaşıklar denedim. Daha önce bu atar aralığında solid uç kamış kullanmadığım için jige aksiyon verirken kamışa ağır mı geliyor acaba dedim ama jigin hareketlerini bile hissettirmesinden kaynaklıymış. atış yaptıkça elim alıştıkça normalleşti. kamış yeni olduğu için kontrollü atışlar yapmama rağmen özellikle 12 gram jigle muazzam erime ulaştım.

Fujin ziggy, usami snoopy, hanfish zıpır, lokman, komomo 85sf, river pop n catch 8 gr, savage gear bullet mullet 8 gr, gravity minnow gibi sahteler denedim. Küçük sahtelerin erimi bile tatmin ediciydi. Wtd aksiyonu çok rahat ve başarılıydı.

Sırf meraktan bir kaç atış on gram civarında bir vibrasyon denedim, onun zorlayacağını düşünüyordum. Kamışı hiç zorlamadı.

İlk fırsatta pugachev 90, patchinko 100, jackall hiei 123f, duo bay ruf seek 68hw gibi önceden denediğim sahtelere göre nispeten ağır sahteler deneyeceğim. Merak eden olursa onları da eklerim. Rastgele!

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İyi bilgilendirme.
Teşekkürler

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
makine kamışa sanki büyükmü acaba?

victor88

Yeni Üye
Adı
3152703
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Stella C2500S hocam,sarım hızı, ağırlığı, kafa çapı vs oldukça uyumlu olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi çok az kullanma şansım oldu. Olumlu ya da olumsuz bir yorum yapacak tecrübem yok henüz. Makineyi bu kamıştan önce dört beş av Jackson ocean gate aji mebaru 76 l ile kullanıp balıklar aldım. Onunla da gayet uyumlu olmuştu.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Stella C2500S hocam,sarım hızı, ağırlığı, kafa çapı vs oldukça uyumlu olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi çok az kullanma şansım oldu. Olumlu ya da olumsuz bir yorum yapacak tecrübem yok henüz. Makineyi bu kamıştan önce dört beş av Jackson ocean gate aji mebaru 76 l ile kullanıp balıklar aldım. Onunla da gayet uyumlu olmuştu.
siz alıştıysanız uyumludur ozaman. :) yanlış anlamayın genelde aji ve lrf kamışlarında 500 lük 800 lük 1000 lik gibi 110 150 grm ağırlığında makinelere alışık olduğumuz için gamagatsu gibi bir kamışta 2500 lüğü görünce bi garipsedim. yoksa siz uyumu sağlattıysanız hiç bir sorun yok tabi.

victor88

Yeni Üye
Adı
3152703
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aji avları için vanquish 1000 kullanıyorum. İki üç yıl kadar da vanford c2000s kullandım.onunla dBu kamış 80 mh modeli, 1-20 atarlı ve 244 cm boya sahip. Çok yönlü kullanım için edindim. C2500s kullanım amacıma daha uygun. 175 gram ve 70cm sarıma sahip.

Trashboat

Yeni Üye
Adı
RigbyRiggerson
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzel kamis seçimi olmus genis atar aralıklarının hakkını üst segment kamışlar verebiliyor

victor88

Yeni Üye
Adı
3152703
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim. Ben de doğru seçim yaptığıma inanıyorum. İnşallah balığı bol avlarda kullanırsam daha da verimli bilgi paylaşımları yapabilirim.