Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Garmin 250 Balık Bulucu hakkında.

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hayırlı olsun Erdal. Kurulum ve av konusunda bir yardım istersen haber ver geleyim hemen :D

izmir3535

Üye
Adı
ibrahim
erdal abi kullandıktan sonra yorumlarını, görüşlerini yazarmısın

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aslında sormak ayıp. İrfan kardeşim atlayıp gidip kuralım, balığıda alıp gelelim. Erdal da işi öğrenmiş olsun :)

Doğru söylüyorsun valla.:D

Görev nedeniyle uzun zamandır balığada gidemiyor zaten bugun 17.00 itibari ile görevde bitmiş bulunmakta artık aramızda olucak fenada olmaz aslında unutmuşmudur acaba balığı balıkçılığı.:D iyi bi desteğe ihtiyacı var.:D))

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Görev nedeniyle uzun zamandır balığada gidemiyor zaten bugun 17.00 itibari ile görevde bitmiş bulunmakta artık aramızda olucak fenada olmaz aslında unutmuşmudur acaba balığı balıkçılığı.:D iyi bi desteğe ihtiyacı var.:D))
İrfan kardeşim kesin unutmuştur. Hem desteğe hemde balıkçı dostlarına ihtiyacı var. Hafta sonu geçerken seni alayım gidip bu amatör balıkçı kardeşimize geeken desteği verelim. Bu bizim görevimiz. :D:D

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İrfan kardeşim kesin unutmuştur. Hem desteğe hemde balıkçı dostlarına ihtiyacı var. Hafta sonu geçerken seni alayım gidip bu amatör balıkçı kardeşimize geeken desteği verelim. Bu bizim görevimiz. :D:D
Benden tam destek fuul destek.:Dhazır ve nazırım şeref duyarım.:D

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır garmin ff 250 kullanıyorum . oldukça iyi bir aynası var. su anki piyasadaki garmin aynalar 400 metre gosterirken bu ayna 600 metre göstermektedir.(BU AYNA MODELİ SADECE BU MADELE AİTTİR) hem hareket halinde bile olsa tekneniz goruntu konisini 50 mhz ye aldığınız yazman her hangi bir sorun yaşamamaktasınız.su ile temsınıda bir sıkıntısı yıktır. herhangi bir paslanma yada gunes ışığından etkilenme durumuda gözlemlenmemiştir.Manavgat sıxcağında yıllardır güneş altında teknemde kullandım hiç bir sorun yaşatmadı.herhangi bir sıkıntısı , makine ile bilemediği bir derdi olan kütfen benimle irtibat kursun,herkese saygılar..
Yorumunuz için teşekkür ederim.Balıkbulucuyu 150 metreye kadar sularda denedim.Oldukça başarılı.Denediğim teknede FF 160 vardı ve ekran görüntüsü ve ayrıntılar açısından kat kat başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Aynanın standart olduğunu düşünüyorum.
400 metre hayal,600 leri düşünemiyorum bile.
Bende kullanıyorum,sakin bir havada ,0 hızda max 225 metre.
Ahmet abi bu modeli Antalyada kullanan birisi ile görüştüm ve dar açı ile kullanıldığında 500 metreleri okuduğunu söyledi.Bu modele ait 5 farklı ayna var.Bendeki ayna içlerinde en verimlisi olarak yazılmış.Tam olarak avda kullanmadım ancak BAlık bulucuyu anlayabilmek için dip yapısını gördüğüm derinliklerde denemeler yaparak (20-25m) test ettim.Kullanacağım 100 metrelerde tahminimden daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.:)

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Hayırlı olsun Erdal abi umarım çok güzel avlara imza atarsın rastgele:)
Sağolasın Selahattin:)

Güle güle kullan.
Teşekkürler Akın kaptan.İş avda denemeye kaldı sanırım.Ismarladığım Jig kamışı ve Jiglerde gelmiş.:)

Hayırlı olsun Erdal. Kurulum ve av konusunda bir yardım istersen haber ver geleyim hemen :D
Ohooo..Ben denedim bile..Hele misafir avlaklarını tespit edeyim gelin derim..:D

erdal abi kullandıktan sonra yorumlarını, görüşlerini yazarmısın
Bunu bir konuyla yazacağım.Dalış da yaptığım için ekranda gördüğümü inip dipte kontrol ederek yorumun nasıl yapılacağını öğrendim.

Bende bende,hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum.:D

Aslında sormak ayıp. İrfan kardeşim atlayıp gidip kuralım, balığıda alıp gelelim. Erdal da işi öğrenmiş olsun :)

Benden tam destek fuul destek.:Dhazır ve nazırım şeref duyarım.:D
Siz gelecem deyin yeter.Dediysenizde gelin..:D

20-75m arasında 22 kayalığın yeri işaretlenmiş vaziyette sefer beklemekte..:)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Yorumunuz için teşekkür ederim.Balıkbulucuyu 150 metreye kadar sularda denedim.Oldukça başarılı.Denediğim teknede FF 160 vardı ve ekran görüntüsü ve ayrıntılar açısından kat kat başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Ahmet abi bu modeli Antalyada kullanan birisi ile görüştüm ve dar açı ile kullanıldığında 500 metreleri okuduğunu söyledi.Bu modele ait 5 farklı ayna var.Bendeki ayna içlerinde en verimlisi olarak yazılmış.Tam olarak avda kullanmadım ancak BAlık bulucuyu anlayabilmek için dip yapısını gördüğüm derinliklerde denemeler yaparak (20-25m) test ettim.Kullanacağım 100 metrelerde tahminimden daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.:)
Erdal abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
İmkanın varsa aynasını bronz ayna olarak değiştirmeni tavsiye ederim.

Sözümü geri aldım:) benim tedirgin olduğum ayna konusuyla ilgili açıklamayı zaten yapmışlar :D bişey söylemedim farzet erdal abi :D:D RASTGELE