Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende bende,hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum.Hayırlı olsun Erdal. Kurulum ve av konusunda bir yardım istersen haber ver geleyim hemen![]()
Aslında sormak ayıp. İrfan kardeşim atlayıp gidip kuralım, balığıda alıp gelelim. Erdal da işi öğrenmiş olsunBende bende,hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum.![]()
Aslında sormak ayıp. İrfan kardeşim atlayıp gidip kuralım, balığıda alıp gelelim. Erdal da işi öğrenmiş olsun![]()
İrfan kardeşim kesin unutmuştur. Hem desteğe hemde balıkçı dostlarına ihtiyacı var. Hafta sonu geçerken seni alayım gidip bu amatör balıkçı kardeşimize geeken desteği verelim. Bu bizim görevimiz.Doğru söylüyorsun valla.
Görev nedeniyle uzun zamandır balığada gidemiyor zaten bugun 17.00 itibari ile görevde bitmiş bulunmakta artık aramızda olucak fenada olmaz aslında unutmuşmudur acaba balığı balıkçılığı.iyi bi desteğe ihtiyacı var.
))
Benden tam destek fuul destek.İrfan kardeşim kesin unutmuştur. Hem desteğe hemde balıkçı dostlarına ihtiyacı var. Hafta sonu geçerken seni alayım gidip bu amatör balıkçı kardeşimize geeken desteği verelim. Bu bizim görevimiz.![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim.Balıkbulucuyu 150 metreye kadar sularda denedim.Oldukça başarılı.Denediğim teknede FF 160 vardı ve ekran görüntüsü ve ayrıntılar açısından kat kat başarılı olduğunu söyleyebilirim.merhaba arkadaşlar ben 4 yıldır garmin ff 250 kullanıyorum . oldukça iyi bir aynası var. su anki piyasadaki garmin aynalar 400 metre gosterirken bu ayna 600 metre göstermektedir.(BU AYNA MODELİ SADECE BU MADELE AİTTİR) hem hareket halinde bile olsa tekneniz goruntu konisini 50 mhz ye aldığınız yazman her hangi bir sorun yaşamamaktasınız.su ile temsınıda bir sıkıntısı yıktır. herhangi bir paslanma yada gunes ışığından etkilenme durumuda gözlemlenmemiştir.Manavgat sıxcağında yıllardır güneş altında teknemde kullandım hiç bir sorun yaşatmadı.herhangi bir sıkıntısı , makine ile bilemediği bir derdi olan kütfen benimle irtibat kursun,herkese saygılar..
Ahmet abi bu modeli Antalyada kullanan birisi ile görüştüm ve dar açı ile kullanıldığında 500 metreleri okuduğunu söyledi.Bu modele ait 5 farklı ayna var.Bendeki ayna içlerinde en verimlisi olarak yazılmış.Tam olarak avda kullanmadım ancak BAlık bulucuyu anlayabilmek için dip yapısını gördüğüm derinliklerde denemeler yaparak (20-25m) test ettim.Kullanacağım 100 metrelerde tahminimden daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.Aynanın standart olduğunu düşünüyorum.
400 metre hayal,600 leri düşünemiyorum bile.
Bende kullanıyorum,sakin bir havada ,0 hızda max 225 metre.
Sağolasın SelahattinHayırlı olsun Erdal abi umarım çok güzel avlara imza atarsın rastgele![]()
Teşekkürler Akın kaptan.İş avda denemeye kaldı sanırım.Ismarladığım Jig kamışı ve Jiglerde gelmiş.Güle güle kullan.
Ohooo..Ben denedim bile..Hele misafir avlaklarını tespit edeyim gelin derim..Hayırlı olsun Erdal. Kurulum ve av konusunda bir yardım istersen haber ver geleyim hemen![]()
Bunu bir konuyla yazacağım.Dalış da yaptığım için ekranda gördüğümü inip dipte kontrol ederek yorumun nasıl yapılacağını öğrendim.erdal abi kullandıktan sonra yorumlarını, görüşlerini yazarmısın
Siz gelecem deyin yeter.Dediysenizde gelin..Bende bende,hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum.![]()
Aslında sormak ayıp. İrfan kardeşim atlayıp gidip kuralım, balığıda alıp gelelim. Erdal da işi öğrenmiş olsun
Doğru söylüyorsun valla.
Görev nedeniyle uzun zamandır balığada gidemiyor zaten bugun 17.00 itibari ile görevde bitmiş bulunmakta artık aramızda olucak fenada olmaz aslında unutmuşmudur acaba balığı balıkçılığı.iyi bi desteğe ihtiyacı var.
))
Benden tam destek fuul destek.hazır ve nazırım şeref duyarım.
![]()
Erdal abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan.Yorumunuz için teşekkür ederim.Balıkbulucuyu 150 metreye kadar sularda denedim.Oldukça başarılı.Denediğim teknede FF 160 vardı ve ekran görüntüsü ve ayrıntılar açısından kat kat başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Ahmet abi bu modeli Antalyada kullanan birisi ile görüştüm ve dar açı ile kullanıldığında 500 metreleri okuduğunu söyledi.Bu modele ait 5 farklı ayna var.Bendeki ayna içlerinde en verimlisi olarak yazılmış.Tam olarak avda kullanmadım ancak BAlık bulucuyu anlayabilmek için dip yapısını gördüğüm derinliklerde denemeler yaparak (20-25m) test ettim.Kullanacağım 100 metrelerde tahminimden daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.![]()