Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Garmin strike 4 ekran buhusu

erman81

Yeni Üye
Adı
erman KONUR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhabalar,

garmin stirke pro 4 cihazımın ekranında su buharı gibi bir iz oluşuyor. bu izler çalıştıktan sonra ortaya çıkıyor ve bir süre sonra kayboluyor. su buharı mı değil mi tam bilmiyorum ama sanki su buharı gibi.?! el ile silemiyorum. cihazın çalışmasında hiç bir sorun yok. cihazı hiç suyla temas ettirmedim. teknede bekletmedim. var mı böyle sorun yaşayan?

IMG_3556.jpg

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Deniz üstünde daima mikro zerrecikler uçuşur havada. Bu zerrecikler izolasyonu iyi olmayan cihazlara girebilir.
Bir gece avdayken saatimi hiç suya sokmadığım halde içi komple buharlanmıştı. Eve gelince oda sıcaklığında buhar yok oldu ama hala saatin içindeydi. Ancak saatçiye gidip, kapağı açtırıp iyice kuruttuktan sonra kurtulabildim. Sizin cihazınızın sorunu da benzer olabilir. Cihaz çalışıp ısınınca buhar yoğuşup içeri kaçıyor olabilir.

erman81

Yeni Üye
Adı
erman KONUR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkürler @agartan

dün bulutlu havada fark ettim ki güneş gördüğü zaman bu izler ortaya çıkıyor ve bir süre sonra siliniyor. dün hava kapalıydı ve hiç sıkıntı olmadı. yetkili servis ile görüşeyim.