Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gece silikonlu sıyırtma

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar, size sıyırtma ile ilgili bir sorum olacak. Malum hafta içi çalıştığımız için işten sonra balığa gitmek durumunda kalıyorum ve bu sıralarda balık pek olmadığı için sıyırtma denemek istiyorum. Sorum ise gece sıyırtma arkası silikon çalışır mı? Çalışırsa da hangi renkler iş yapar? Bu konuda tecrübesi olan hobidaşlar bilgi verirse çok memnun olurum.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sıyırtma ile sılıkon gece güzel calısır calısan renkler klasık renkler truncu, beyaz, Pembe cengız balıkcılıkta 3 cm turuncu renk cok guzel calısan bı renktı uzun zamandır stoklarında yok belkı su sıra gelmıs olabılır.
Raglou silikon 3 cm buda cok guzel calısan sılıkonlardır.
Bunun harıcınde spın kamısınızlada gece guzel ıstavrıt avlaya bılırsınız mısal kamıs boyu kadar caparı yapabılırsınız atıyorum 5 lı ucuna 10 gr hafıf kursun eklıyerek'de cok guzel sonuclar alırsınız.

1592767179353.png

Son düzenleme:

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sıyırtma ile sılıkon gece güzel calısır calısan renkler klasık renkler truncu, beyaz, Pembe cengız balıkcılıkta eskıden 3 cm turuncu renk cok calısan bı renktı uzun zamandır stoklarında yok belkı su sıra gelmıs olabılır. onun harıcınde Raglou silikon 3 cm buda cok guzel calısan sılıkonlardır.
Bunun harıcınde spın kamısınızlada gece guzel ıstavrıt avlaya bılırsınız mısal kamıs boyu kadar caparı yapabılırsınız atıyorum 5 lı ucuna 10 gr hafıf kursun eklıyerek'de cok guzel sonuclar alırsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 108150
Geçen başka bi yerden turuncu silikon temin etmiştim en azından karamsar olarak gitmemiş olacağım balığa teşekkür ederim.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Geçen başka bi yerden turuncu silikon temin etmiştim en azından karamsar olarak gitmemiş olacağım balığa teşekkür ederim.
rica ederım aldıgın sılıkonun kuyruk aksıyonunu bakmayı unutma kuyruk sert aksıyon yapıyorsa o sılıkon pek verımli calısmaz eger sert ıse kuyruk kısmından v seklınde ufak makas ıle kesıp kuyrugu flotıng aksıyona getıre bılırsınız sımdıden rast gelsın.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
rica ederım aldıgın sılıkonun kuyruk aksıyonunu bakmayı unutma kuyruk sert aksıyon yapıyorsa o sılıkon pek verımli calısmaz eger sert ıse kuyruk kısmından v seklınde ufak makas ıle kesıp kuyrugu flotıng aksıyona getıre bılırsınız sımdıden rast gelsın.
Teşekkür ederim dikkat edeceğim tavsiyenize. Size de rast gelsin.