Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

GEÇMİŞ TURNA AVİ

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar malum turnaya uzun zaman var resimlerle yetiniyorum bazılarını sizlerle paylaşmak istedim
uploadfromtaptalk1453309741349.jpg
uploadfromtaptalk1453309753159.jpg
uploadfromtaptalk1453309764127.jpg
uploadfromtaptalk1453309777917.jpg
uploadfromtaptalk1453309842234.jpg
bunların hepsi ayrı avlar en düşugu 5 kg yasaklı bölgede avlanmanin faydalari

milanur

Aktif Üye
Adı
Oltan Evcimen
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler cidden çok güzel av olmuş. özellikle boyutunu göstermenizi takdir ediyorum. Herkez bu şekide avlarını raporlasa limit altı avcılık fotoların görüp içimiz yanmaz. Tekrar tebrikler

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler cidden çok güzel av olmuş. özellikle boyutunu göstermeniz takdir ediyorum. Herkez bu şekide avlarını raporlasa limit altı avcılık fotoların görüp içimiz yanmaz. Tekrar tebrikler
Teşekkürler aynen hadi onu geçtim onu da kabul ediyoruz bi yana ama bakıyorum adam çadır kurmuş oturmuş 50 tane canlı balik atmış olta atacak yer yok birde pişkin pişkin orda atmayın canlı balik bıraktım diyo tabi ben inat edip kesiyorum hepsini o ayrı yada tam balığın bol olduğu yere adam doldurmuş ağı her yere at atabilirsen balığı tukettigine mi yanarsın yoksa oltanin takılıp koptuğu na mi mesela Kırşehir kaman buğuz köyü var Kızılırmak geçiyor kaç defa şahit oldum adam her yeri ağ atmış hemde oranın muhtarı bunu yapan orda lokanta açmış orda da pişiriyor ama kimse dur demiyor

eylmz

Daimi Üye
Harika paylaşımlar tebrik ederim :)
Fakat son mesajına çok üzüldüm muhtar devletten maaş alan adam bu işe çanak tutuyorsa en başta onun başı yanmalı geçen son avımda kıyıya vuran ağıda ben parçaladım ama bitmiyor arkadaş ne aç gözlü adamlar

ekremy1983

Aktif Üye
Teşekkürler aynen hadi onu geçtim onu da kabul ediyoruz bi yana ama bakıyorum adam çadır kurmuş oturmuş 50 tane canlı balik atmış olta atacak yer yok birde pişkin pişkin orda atmayın canlı balik bıraktım diyo tabi ben inat edip kesiyorum hepsini o ayrı yada tam balığın bol olduğu yere adam doldurmuş ağı her yere at atabilirsen balığı tukettigine mi yanarsın yoksa oltanin takılıp koptuğu na mi mesela Kırşehir kaman buğuz köyü var Kızılırmak geçiyor kaç defa şahit oldum adam her yeri ağ atmış hemde oranın muhtarı bunu yapan orda lokanta açmış orda da pişiriyor ama kimse dur demiyor
İhbara bakar...

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Harika paylaşımlar tebrik ederim :)
Fakat son mesajına çok üzüldüm muhtar devletten maaş alan adam bu işe çanak tutuyorsa en başta onun başı yanmalı geçen son avımda kıyıya vuran ağıda ben parçaladım ama bitmiyor arkadaş ne aç gözlü adamlar
Evet oğlu ile birinde bü yüzden bir birimize girdik aradım kaç defa geldiler ağını aldılar yada bulamadılar ağı sonuçta jandarma nin botu yok girip bakamıyor baktım deyip geçiyor çoğu zaman

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ben turna avından önce Tatlısu avına sıcak bakmıyordum. ama turna avı benim için spin başlangıcı oldu çok mücadeleci bir balık çok keyif vermişti. umarım bu sene de güzel trofeleriniz olur.