Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geçmişten, günümüze Balık, Balık ve yine Balık...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Değerli Balık Sevdam üyeleri, dostlarım ve arkadaşlarım, herkese can'ı gönülden merhaba :)

Yurtdışında belli zamanlarda balık avlarına gittim ve çok güzel, unutulmayacak günler yaşadım. Bu av güncelerimi arkadaşlarımın ısrarları olmasına rağmen geçmişe ait olduğu için burada yayınlama konusunda kararsız kaldım. Ve, birkaç resim ile o günlerimi sizlere aktararak paylaşmak istedim. Ancak uzun uzun anlatacağım ve hatta her güncesini ayrı ayrı rapor yapabileceğim elimde çok fazla fotoğraf ve video olarak malzemem var. Bu konu üzerinden gelecek yorumlar doğrultusunda bunu değerlendireceğim ve her av seyahatimi ayrı ayrı raporlamaya çalışacağım.

Sizlerin yorumları ve düşünceleri benim için çok önemli, ne dersiniz bilemiyorum. Bu konuda yorumlarınız ile bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.

En güzellerinin sizlere de kısmet olmasını ve her zaman rast gelmesini dilerim...

scorpion26

Daimi Üye
Şu üçünçü balık baya tipsizmiş. :)

echoes

Aktif Üye
Adı
Murat Tunalı
Süleyman abi ne zamandır sana yurtdışı avlarını yayınla gözümüz gönlümüz açılsın diyordum en sonunda duydun sesimi :)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Süleyman abi ne zamandır sana yurtdışı avlarını yayınla gözümüz gönlümüz açılsın diyordum en sonunda duydun sesimi :)
Murat,

Üzerinde çok düşündüm, bir türlü karar veremedim. Eski forumda bir kısmını yayınlamıştım, şimdi tekrar yayınlarsam ne olur bilemedim ama bir yandan da yeni sevdalı birçok arkadaşımız var. Böyle balıkların yakalanabileceğini ve bu avlara gidebilmenin hayal olmadığını anlatabilmek açısında da yayınlamayı düşünmüyor da değilim ;)

Bakalım, ne yorumlar gelecek, ona göre davranacağım

scorpion26

Daimi Üye
Yayınla, yayınla, hadi arkadaşlar destek bekliyoruz. Ben şahsım adına merakla bekliyorum. Hatta ucundan böyle bir işin maaliyeti ne olur acaba diye aklımdan geçirmiyorda değilim. Maldiv adaları balık avı muhteşem olur.

SUNAY GÜNGÖR

Aktif Üye
Adı
SUNAY GÜNGÖR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Team T ile birlikte çok güzel avlarınız oldu :) Timur Abi'ye de selamlar saygılar...

a.sevinç

Aktif Üye
Ben tuttum sen çekil fotoyu derrrmisim (millette sahi sanacak)Suloo ben bunlardan yedim zaten resmini ne yapam :)))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi