Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balığın ikinci planda kaldığı, sohbetin muhabbetin bol olduğu, geçen seferkinden daha organize olduğumuz bir buluşmaydı.. Her şey dört dörtlüktü e tabi haliyle ortamın güzelliğinden pek balığa bakan olmadı 🙂 Kendi adıma katılan herkese teşekkür ederim sizlerle olmak ayrıcalıktır dostlar 😉

Doğru tespit 🙂 Aslında bir hesap yaparsak 2 kişi 0 balık, 20 kişi 2 balık 🙂

Gayet başarılı bir tespit🙂. 198 tl' lik sepet yaptım kendime ama ışıla söyleyemedim henüz 🙂 kesin kafamı kırar benim. Gerçi geçen tehdit etti beni. Eğer sen bir şey alırsan ben de alırım diye. Tabi ben ne kadar olduğunu söylemedim ona tutarın🙂.

Gelenek haline gelen bir org. yine çok güzel geçmiş, güzel vakit geçirdiğinizden hiç şüphem yok, resimlerden herşey belli oluyor. En kötü gününüz böyle olsun dostlar.

Orda bi şapka gördüm çok fonjsiyonlu🙂 Bayıldım mert abi..

Gelenek haline gelen bir org. yine çok güzel geçmiş, güzel vakit geçirdiğinizden hiç şüphem yok, resimlerden herşey belli oluyor. En kötü gününüz böyle olsun dostlar.

Orda bi şapka gördüm çok fonjsiyonlu🙂 Bayıldım mert abi..

Çok zor buldum onu.Bulursam bir tanede sana alırım.Asıl terliklerim nasıl 😀.Onlardan da alayım mı sana da ?..

Çok güzel bi organizasyon olmuş.🙂 Keşke İzmir ekibi olarak biz de olabilseydik.
Tüm dostlara tebrikler. Keyfiniz daim olsun.
Sevgi ve selamlar...

Bu arada teşekkür mesajı unutmuşum bir dünya resim tek,tek yüklemekden. ! 😀

1: ((link)) Hazırladıkları hediyeler için çok teşekkür ederiz.

2: Sevgili Tolga,
beni aracıyla götürdüğü için ayrıca teşekkür etmeyi unuttum burada.Sevgili kardeşim dönüşü Selehattin'in ''Abi süper olur çok uykusuz ve acemilikde var''dedi.
Dönüşü size eşlik edemedim kusura bakmayın,ama çok isabet oldu hemen uyudu,ben bile zor direndim insanın gözleri düşüyor Allah korusun ama sağ,sağlim geldik. :

Bu arada teşekkür mesajı unutmuşum bir dünya resim tek,tek yüklemekden. ! 😀

1: ((link)) Hazırladıkları hediyeler için çok teşekkür ederiz.

2: Sevgili Tolga,
beni aracıyla götürdüğü için ayrıca teşekkür etmeyi unuttum burada.Sevgili kardeşim dönüşü Selehattin'in ''Abi süper olur çok uykusuz ve acemilikde var''dedi.
Dönüşü size eşlik edemedim kusura bakmayın,ama çok isabet oldu hemen uyudu,ben bile zor direndim insanın gözleri düşüyor Allah korusun ama sağ,sağlim geldik. :
Eline sağlık Mustafa abi, Resimler güzel olmuş.

fener gol gol gol 100'lük jack daniel's geliyor
fener gol gol gol şampiyonluk geliyor
mert abi isterim jack imi haftaya sonra deme ban vay benim jumbom kırıktı sarhoştum hatırlamıyorum
şaka bir yana güzel organizasyon oldu ama nazar boncuklarıda oldu nasipse seneye daha fazla katılımla çok daha güzel avlı bir organizasyon olur

fener gol gol gol 100'lük jack daniel's geliyor
fener gol gol gol şampiyonluk geliyor
mert abi isterim jack imi haftaya sonra deme ban vay benim jumbom kırıktı sarhoştum hatırlamıyorum
şaka bir yana güzel organizasyon oldu ama nazar boncuklarıda oldu nasipse seneye daha fazla katılımla çok daha güzel avlı bir organizasyon olur

Serkan pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kardeşim.Ama ben yinede benim adresi vereyim sen hazırlıklı ol.

Balığı az ama keyfi bol bir organizasyon olmuş 🙂
Ortam güzel, dostluk güzel, mangallar harika...Daha ne olsun.🙂
Katılan herkesi kutluyorum.

Back