Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balığın ikinci planda kaldığı, sohbetin muhabbetin bol olduğu, geçen seferkinden daha organize olduğumuz bir buluşmaydı.. Her şey dört dörtlüktü e tabi haliyle ortamın güzelliğinden pek balığa bakan olmadı :) Kendi adıma katılan herkese teşekkür ederim sizlerle olmak ayrıcalıktır dostlar ;)

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Doğru tespit :) Aslında bir hesap yaparsak 2 kişi 0 balık, 20 kişi 2 balık :)
Gayet başarılı bir tespit:). 198 tl' lik sepet yaptım kendime ama ışıla söyleyemedim henüz :) kesin kafamı kırar benim. Gerçi geçen tehdit etti beni. Eğer sen bir şey alırsan ben de alırım diye. Tabi ben ne kadar olduğunu söylemedim ona tutarın:).

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Gelenek haline gelen bir org. yine çok güzel geçmiş, güzel vakit geçirdiğinizden hiç şüphem yok, resimlerden herşey belli oluyor. En kötü gününüz böyle olsun dostlar.

Orda bi şapka gördüm çok fonjsiyonlu:) Bayıldım mert abi..

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gelenek haline gelen bir org. yine çok güzel geçmiş, güzel vakit geçirdiğinizden hiç şüphem yok, resimlerden herşey belli oluyor. En kötü gününüz böyle olsun dostlar.

Orda bi şapka gördüm çok fonjsiyonlu:) Bayıldım mert abi..
Çok zor buldum onu.Bulursam bir tanede sana alırım.Asıl terliklerim nasıl :D.Onlardan da alayım mı sana da ?..

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok güzel bi organizasyon olmuş.:) Keşke İzmir ekibi olarak biz de olabilseydik.
Tüm dostlara tebrikler. Keyfiniz daim olsun.
Sevgi ve selamlar...

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Bu arada teşekkür mesajı unutmuşum bir dünya resim tek,tek yüklemekden. ! :D

1: (İnceçizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri) Hazırladıkları hediyeler için çok teşekkür ederiz.

2: Sevgili Tolga,
beni aracıyla götürdüğü için ayrıca teşekkür etmeyi unuttum burada.Sevgili kardeşim dönüşü Selehattin'in ''Abi süper olur çok uykusuz ve acemilikde var''dedi.
Dönüşü size eşlik edemedim kusura bakmayın,ama çok isabet oldu hemen uyudu,ben bile zor direndim insanın gözleri düşüyor Allah korusun ama sağ,sağlim geldik. :

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu arada teşekkür mesajı unutmuşum bir dünya resim tek,tek yüklemekden. ! :D

1: (İnceçizgi Amatör Balıkçılık Malzemeleri) Hazırladıkları hediyeler için çok teşekkür ederiz.

2: Sevgili Tolga,
beni aracıyla götürdüğü için ayrıca teşekkür etmeyi unuttum burada.Sevgili kardeşim dönüşü Selehattin'in ''Abi süper olur çok uykusuz ve acemilikde var''dedi.
Dönüşü size eşlik edemedim kusura bakmayın,ama çok isabet oldu hemen uyudu,ben bile zor direndim insanın gözleri düşüyor Allah korusun ama sağ,sağlim geldik. :
Eline sağlık Mustafa abi, Resimler güzel olmuş.

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
fener gol gol gol 100'lük jack daniel's geliyor
fener gol gol gol şampiyonluk geliyor
mert abi isterim jack imi haftaya sonra deme ban vay benim jumbom kırıktı sarhoştum hatırlamıyorum
şaka bir yana güzel organizasyon oldu ama nazar boncuklarıda oldu nasipse seneye daha fazla katılımla çok daha güzel avlı bir organizasyon olur

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
fener gol gol gol 100'lük jack daniel's geliyor
fener gol gol gol şampiyonluk geliyor
mert abi isterim jack imi haftaya sonra deme ban vay benim jumbom kırıktı sarhoştum hatırlamıyorum
şaka bir yana güzel organizasyon oldu ama nazar boncuklarıda oldu nasipse seneye daha fazla katılımla çok daha güzel avlı bir organizasyon olur
Serkan pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kardeşim.Ama ben yinede benim adresi vereyim sen hazırlıklı ol.

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Balığı az ama keyfi bol bir organizasyon olmuş :)
Ortam güzel, dostluk güzel, mangallar harika...Daha ne olsun.:)
Katılan herkesi kutluyorum.