Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok zor buldum onu.Bulursam bir tanede sana alırım.Asıl terliklerim nasıl 😀.Onlardan da alayım mı sana da ?..

terliklerden istemem, bende de aynılarından var 😀

terliklerden istemem, bende de aynılarından var 😀

Ama bende yok Kardeşimindi (Güneş)onlar 😉.Biz daha önce başka bir bölgede olta atmıştık su birikintisini geçip küçük bir tepecikten atmıştım oltaları.Girerken ayağıma birşey batmasın diye kardeşim vermişti.Öylece de kaldı.😀

Serkan pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kardeşim.Ama ben yinede benim adresi vereyim sen hazırlıklı ol.

arabul mahallesi git gel sokak numara kapını üzerinde yazıyor abi😀👍
adres sana lazım olacak abi artık jony mi içerken sana bi resim çeker gönderirirm artık ama şöyle yapalım litreliği alırken üzerinden 1 dublesini alap öyle gönder sende tadına bak

Resimlerin içinde benim resmim yok. 😡

arabul mahallesi git gel sokak numara kapını üzerinde yazıyor abi😀👍
adres sana lazım olacak abi artık jony mi içerken sana bi resim çeker gönderirirm artık ama şöyle yapalım litreliği alırken üzerinden 1 dublesini alap öyle gönder sende tadına bak

Canın saolsun kardeş.Hallederiz her türlü 😉

Eline sağlık Mustafa abi, Resimler güzel olmuş.

Rica ederim Hamdi.

Ancak resim ekleme konusunda ben hala pratik bir yol göremedim.

Şöyleki,
Ben resimleri küçültürken sorun yok,topluca seçtiğimde 5-10 dakida küçültüyor.
Resimleri yükleme ve link haline dönüşmesi için bahsettiğimiz siteden faydalanıp(ımageshack upload)burada da tüplu halde seçip yükleme komutu yapıyorum yaklaşık 15 dakika civarıda o sürüyor ve sonrasında her resim için ayrı,ayrı link'leri üzerlerine gelip kopyala yapıyorum,sonra oradan siteye gidiyorum yapıştır diyorum.

Bu işlemi her resim için yapmak zorundayım,başka türlüde olmuyor malesef. 😕

Resimlerin içinde benim resmim yok. 😡

Hahahaa 😀😀😀

İşte benimle uğraşmanın sonu bu. 🙂

Şaka valla Aytaç'cım,Şaşırdım bende şimdi.
Ancak siz geç geldiniz ve resim çekmedik sanırım,yaa gözden kaçan olması bu kadarın resim içinde imkansız.

Tekrar kontrol edicem daha sonra resimleri,İnşallah bulurum. 🙂

çok güzel bir organizasyon olmuş ,resimler her şeyi anlatıyor,paylaşım için teşekkürler,nice güzel dostluklara,en kötü günler böyle olsun

S.a Ben Mehmet istanbul Gaziosmanpaşadan bu sene organizasyonunuza katılmak istemiştim 2 sefer ertelenince. iş yoğunluğundanda forumu takip edemeyince haftaya ertelendiğini düşündüğüm organizasyonu kaçırdım. ve bu hafta sizden duyduğum için pazar günü sakaryaya mollaköye gitmeye karar verdim. Mollaköye geldiğimde Organizasyon yapılan bölgesden geçiyordumki ne göreyim organizasyon bu haftaymış kısa bir şok ile nasıl kaçırdım organizasyonu diye düşünüyordum. gelip tanışmak istedim biraz çekindim 2 arkadaşımda vardı foruma organizasyona katılacagım diye bilgide vermediğim için vazgeçtim. biraz ilerlere gitmeye karar verdim orada ceyhan abi ile tanıştım biz gelmeden 5 dk önce bir turna yakaladı 2. olmuş tebrik ederim sevindim epey deneme yaptık oralarda ama birşey tutamadık. gerceçten çok ama çok güzel bir yerdi organizasyonda resimlerden gördüğüm kadarı ile çok güzel geçmiş. inşallah seneye bende katılmak istiyorum.

Organizasyon süper olmuştu Herkeze Teşekkür Ederim geldiği için çok güzel bir hafta sonu geçirdik Herkez 10 Numara bana göre Teşekkür ederim Herkeze.

Hediyeler İçin (link) mağazasına Teşekkür Ederiz.

Back