Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tekrardan bi Mollaköy Organizasyonu Olsa Çok güzel Olur Bence Celal abi Bu sefer Turna senindir 🙂

walla balık bahane mantar yüzdürmek mangal kokoreç harika Öncelikle serkan kardeşimin karnımızı doyurmasıydı güne damgasını vuran olay bu! (yoksa balık tutup doyalım deseydik aç kalmışdık🙂Hamdi beye t-shırtlerimizi yollamasını bekliyor katılan tüm arkadaşlara tşk etmeyi bir borç bilirim.

Arkadaşlar, Mollaköyde rahatsızlanmamdan dolayı ben hızımı alamadım. 😕 Terkos organizasyonu öncesi keşife çıkıyorum, kurtlarını dökemeyen varsa görüşelim. 😀

ARKADAŞLAR BÖYLE ORGANİZASYONLARDA TUTULAN BALIKLARIN BOYUTLARI BANA BAYAAA KÜÇÜK GELDİ... NE OLUR YAKALADIĞINIZ BALIKLARIN BOYUTLARI EN AZ 45 CM OLSUN...
1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

ARKADAŞLAR BÖYLE ORGANİZASYONLARDA TUTULAN BALIKLARIN BOYUTLARI BANA BAYAAA KÜÇÜK GELDİ... NE OLUR YAKALADIĞINIZ BALIKLARIN BOYUTLARI EN AZ 45 CM OLSUN...

Böyle organizasyonlarda yakalanan boyutu küçük balıklar zaten suya geri iade ediliyor Volkan 🙂

Sizin avınız da çok güzelmiş. Tebrik ederim.

Tolga arkadaşımın da yazdığı gibi balıklar suya iade ediliyor.Büyük balık geldide biz mi git dedik ayrıca😀

Back