Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geleneksel ve yılda 1 kez olan 9 günlük %20+%5 Okuma, Lineaeffe ve diğer marka indirimleri

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Son düzenleme:

scorpion26

Daimi Üye
Güzel haber yalnız inşallah bu shimano ürünleri bu indirimde piyasaya sürülmüş olur.

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Güzel haber yalnız inşallah bu shimano ürünleri bu indirimde piyasaya sürülmüş olur.
Shimano daha önce bu şekilde bir indirim yapmıştı, hatta Okuma Grubu ile aynı zamana denk gelmişti. O zaman henüz Shimano kendisi doğrudan Türkiye'ye başlamamıştı ve indirimler sevindirmişti.
Shimano yine böyle bir indirim yapar mı bilemiyorum. Haberi gelir önceden belki :)

fthklc

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
imax 2 parçalı takım tükenmiş bile :/

fthklc

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yekta abi fiyatı da iyi düşmüş. Alacaktım da kaçırdık galiba. Belkide daha önceden tükenmişti.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şimdi baktım aynı indirim farklı yerlerde de mevcut. ben yeni egetechstore.com dan aldım bazı ürünlerden.

ferhat920

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
şimdi baktım aynı indirim farklı yerlerde de mevcut. ben yeni egetechstore.com dan aldım bazı ürünlerden.
Bende şimdi ilk spin kamışımı aldım aynı siteden, %20 indirim var, tek çekim alırsan %5 daha indirim uyguluyor. İnşallah doğru bir seçim olmuştur.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende hem kendime hem arkadaşıma iki tane spin kamış aldım. arayıp iletişime geçin çoğu ürün sitede gözükmesede ellerinde var ;)