Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

GÖKALA AVIM

yamansukru

Üye
Adı
ŞÜKRÜ
ıspartada yaptığım güzel bir alabalık avı aslında videomun devamı vardı fakat makınenın sarjının az oldugunu farketmemısım ve cekım yarım kaldı yınede guzel goruntuler yakaladıgımı dusunuyorum bu guzel goruntulerı de sızınle paylasmak ıstedım avım lımıtler dahılınde 8 balık ıle sonlandırılmıstır 3 balıgı da kucuk olmamasına ragmen dıgerlerınden boy olarak kucuk oldugu ıcın bırde 8 balıgın bana yetecegını dusundugum ıcın gerı saldım teşekkurler....

http://www.youtube.com/watch?v=GCNILuboGhc

Moderatör tarafında düzenlendi:

Can_Ordu

Daimi Üye
Adı
Can ÖNEL
Çok keyifli olmuş. Tebrikler. Daha iyilerine inşallah. Genelde böyle akıntının akışına düz mü avlanırsınız? Biz ya kenrdan akıntıya dik ya da akıntının tersine avlanırdık.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Çok güzel av olmuş.
Avlağın insanı mest edecek cinsten
Her zaman rast gelsin

yamansukru

Üye
Adı
ŞÜKRÜ
Çok keyifli olmuş. Tebrikler. Daha iyilerine inşallah. Genelde böyle akıntının akışına düz mü avlanırsınız? Biz ya kenrdan akıntıya dik ya da akıntının tersine avlanırdık.
bildiğim kadarıyla alabalık avında meps akıntı ıle bırlıkte cekılır en cok verım de boyle alınır ben hıc akıntı tersıne mepps atmam zaten bu balıgın yemlenmesıne de ters bır durum balık sureklı akıntıdan yem beklemektedır akıntının tersıne mepps atarsanız balık sızı onceden gorur yada hızlı akan suda meppsı cekemezsınız bu yuzden meppsı sureklı akıntıyla bır cekerım tesekkurler...