Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gökkuşağına Devam.

tuğra

Üye
2 hafta önce _19 derecede bol aksiyon ve bereketli geçen Gökkuşağı avının tadı damağımızda kalmıştı. Sabah 0430 da kalktık önce çorbacıda bir neşelendik ve yola koyulduk yer Keban Ballıca yeni aldığım kamış misine ve makineyide test edecektim. Balığın durumu nu bilmediğimiz için azda karides aldık. Ve uzun bir yolculuktan sonra avlağımıza geldik botu şişirene kadar gün aydınlandı ve karşıya geçtik

Takımları çantaları indirirken birde baktım yeni aldığım kamış ve şamandıralı kullandığım kamışım yok. Tek oltayla başladım yem takıp atmaya... 3 saat boyunca çektiğim tüm balıkları geri bıraktım çünkü hepsi Porsiyon altıydı.
Koskoca günde 3 büyük balık çekebildim

Mekan burası
Ve balıklarım.

Videolar daha sonra. Yaşasın 19 liralık a101 olta setleri

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar,bende alabalık tutmak istiyorum :D
Videoları dört gözle bekliyorum, suda balık bol oldumu a101 kenara dursun el oltası ile bile iş yapıyor :) birgün anadoluya yolum düşerse muhakak uğrayacağım sizin meraya :)

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Gökalalar çok dirençli ve güçlü avcılığı çok zevkli ,

ayrıca masadaki hüneride çok iyi ızgarada tavada fırında havada karada misssssssssssssss :)

merak ettiğim su ısısı kaç derece bilginiz varmı ?

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Tuğra
Güzel av olmuş

tuğra

Üye
Gökalalar çok dirençli ve güçlü avcılığı çok zevkli ,

ayrıca masadaki hüneride çok iyi ızgarada tavada fırında havada karada misssssssssssssss :)

merak ettiğim su ısısı kaç derece bilginiz varmı ?
Su müthiş soğuk ölçemedim. Abartmadan izah etmem gerekirse elinizi zor yıkarsınız o derece.
Diğer mesele ise orijinal alabalık soğuk suda yağlanmış hertürlü gideri var