Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gökova

Kmrcgl

Yeni Üye
Merhabalar sayfada yeniyim birkaç sorum olacak sizlere cevaplarsanız sevinirim. Gökovada avlanmaya gidiyorum fakat dipdeki kaya balıklarından başka birşey alamıyorum. 5-6 kg akya alanlar varmış. Zoka ile gitmeyi düşünüyorum

acaba bu iş yaparmı, levrek yada akya için? Teşekkür ederim şimdiden.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akya varsa su üstü sahtelerle git hızlı sarım hoplata zıplata çek Akyayı kıskandırdınmı hemen kovalarmış senin takımlar tatlı su işi

Kmrcgl

Yeni Üye
Akya varsa su üstü sahtelerle git hızlı sarım hoplata zıplata çek Akyayı kıskandırdınmı hemen kovalarmış senin takımlar tatlı su işi
İkinci attığım fotoğrafı mırmır için düşünüyorum, boru kurdu yada solucan bulamadığım için böyle birşey yaptım?

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Havuz balığı dışında balık atlamaz ona 2-3 liralık Mebaru kurtlardan alırsan daha iyi her balık mağazasında vardır olmadı internetten maddi sıkıntı yok ise LRF ci arkadaşlar ''Berkley Gulp Sandworm'' modeliyle güzel av yapıyor paketi 20-25 lira..Como Renk yada bloody ile

Kmrcgl

Yeni Üye
Havuz balığı dışında balık atlamaz ona 2-3 liralık Mebaru kurtlardan alırsan daha iyi her balık mağazasında vardır olmadı internetten maddi sıkıntı yok ise LRF ci arkadaşlar ''Berkley Gulp Sandworm'' modeliyle güzel av yapıyor paketi 20-25 lira..Como Renk yada bloody ile
Çok teşekkür ederim :)