Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık Goratex Soğuk Iklim Pantolonu

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendimde severek kullandığım ve 1 tane daha yedek olarak köşede duran ihtiyaç fazlası olan goratex takımımı satıyorum. Şubat ayında karın üstünde sadece altına içlik giyerek uyudum ve ne bir su geçirmesi ne bir soğukluk hissettim. Beklemeli avlar için birebir. Tekne avı için biçilmiş kaftan. Spinde yapılır ama yanarsınız içinde :) 1.75 ve 1.85 boy arası 85 ve 105 kilo aralığındaki herkese kolayca olur. Kollarında ayarlanabilir manşetler ile kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Tekrar söylüyorum kesinlikle yağmur çamur kar su geçirmez. 1 gün boyunca kar olan memlekette kar üstünde uyuyabilirsiniz :) ürün sıfır kullanılmamıştır. İhtiyaç fazlasıdır. Kargo alıcıya ait tek fiyat 450 TL dir. Lütfen pazarlık yapmayınız çünkü sadece pantolon fiyatı bile 500 lira üzerinde. Ben pantolon fiyatına gömleğinide vereceğim. Özelden ürünle ilgili her türlü soruları sorabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: yvz

rapala17

Daimi Üye
Hocam selam..Kendim karda yattım üşümedim yazmışsınız..açıklama devamında sıfır ürün yazmışsınız...Kendi giydiğiniz harici extradan 1 takım sıfırmı mevcut elinizde?

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam selam..Kendim karda yattım üşümedim yazmışsınız..açıklama devamında sıfır ürün yazmışsınız...Kendi giydiğiniz harici extradan 1 takım sıfırmı mevcut elinizde?
Doğrudur hocam. Kendi kullandığım şuan hâlâ hazı hazırda kullanmaya devam ediyorum.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Resimdekini poşetinden resim çekmek için çıkardım :) üstüme bile giymedim :)

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Isıtalım 425 tl artı kargo bana ait

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu ürün piyasada satılan ürünlerdenmi?Yoksa genelde askeriyede Doğu ve Güneydoğuda görev yapan personele dağıtılan ürünmüdür Ustam?
Piyasada satılan ürünlerden değildir. Orjinal askeri ürün satan malzemeciden alınmadır. Güneydoğuda dağıtılan ürünler ile kıyaslamadım. Yanlış bilgi vermeyeyim.

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif