Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

GÜMÜLDÜR ÇİPURA MIRMIR

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır gümüldürdeydim.bahçemizin ilaçlaması sürmesi hortum sermesi derken üstüne kızımın ateşli grip oluşuyla bizim av maceramız biraz geç başladı.aslında özdere bölgesinde çok güzel bir kaç mercan merası keşfettim ama bu balıkların yumurtlama dönemi olmasından dolayı ramazan sonuna kadar bu bölgede av yapmama kararı aldım.onun yerine hiç mercan tutamadığım ürkmez doğanbey bölgelerinde av yapacağım.çipuralar ve mırmır gümüldür ürkmez bölgesine yakın yerlerde yakaladım ve dönüşte kıyıya yakın yerde görüntüsünü aldım.dönüşte sıçan adası bölgesine uğradım orda 1 saat kaldım ama balıktan yana ses seda olmayınca limana geri dönüp avı sonlandırdım.

MİSİNA : 45 lik klasik misina
İĞNE : youvella 1364 no 6

gümüldür çipura ve mırmır

av dönüşü istikamet sıçan adası

Son düzenleme:

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle kızınız için geçmiş olsun Hasan Bey
Tebrikler , çipuraların Maaşallah ı var... güzel bir doğa , güzel bir av.
Avlarınızın devamını dilerim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Geçmiş olsun.
tebrikler güzel balıklar almışsınız.

muhsin5791

Daimi Üye
Adı
MUHSİN YILDIRIM
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kızınıza geçmiş olsun , balıklar için tebrikler.

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kızınız icin cok cok geçmiş olsun Hasan bey.

Cipuralar harika görünüyor. Ailecek afiyet seker olsun.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gümüldür de ada etrafı pek bir verimsiz hocam. Fakat çipuralar başka güzel. Tebrik ederim hocam

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
Gümüldür de ada etrafı pek bir verimsiz hocam. Fakat çipuralar başka güzel. Tebrik ederim hocam
ada bir noktaya kadar 20-30 metre ondan sonra aniden 50-60 metre derinlik olmaktadır. kıyıdan bakınca sol açığından yaklaşık 100 metre ilerisinde deneyin.20-30 metrelerin zemini çok nalet bir bitki örtüsü vardır oltayı indirdiğinizde illaki bir yerlere sürtüp takılır.balık tamda bu noktaya yakın ama 50-60 metredeki kotta var.buranın ev sevdiğim yanı genelde yatak çipura tabir edilen bu adanın etrafında yaşayan çok iri ve büyük olmasıdır.fakat son bir kaç senedir iyice verim düşünce bende başka bölgelere yöneldim.bu kez 1 saatliğine yoklamaya gittim ama sonuç alamadım.