Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gümüşlük Avları

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Süper bir hafta geçirmişsin Emre , tebrikler.
Özellikle Çupra çok güzelmiş.
MElanurları Yaşar sarozda sahte ile at çek yaparak yakalamıştı,aklında olsun.
İma komomo slim 130 ile renk kodu 10-11 olanlar iyi melanr almıştı..

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler çok güzel bir deniz çuprası almışsınız. Melanurlar da çok güzeller.. Balık çiftliklerinin oralarda çok balık varmış , Kofanalar ve kilo üstü çipuralar hep ordan geçerlermiş ve kolay av verirlermiş diye duydum.. Şansınızı orda deneseniz çok daha iyi avlarınız kesinlikle olacaktır bence..

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Emre'cim tebrikler.
Sen tanıdığım balıkcılar arasında azimli,bilgili, ve iyi araştırmalarla sonuca gidebilen nadir kişilerden birisin,bunu samimi olarak ifade ediyim.

Çupra'ya bende bayıldım,eminimki denemeler tecrübeyle sabitlenecek,daha iyi sonuçlar alabileceksin.
Güzel avlarının devamını dilerim,
Selamlar.

Emre

Aktif Üye
Adı
Emre Sofuoğlu
Emre çupranın boyunun daha iyi anlaşıldığı bir resim vardı onu koysana..

John Dory

Üye
Adı
Emre C.
Tebrikler Emre
Çok güzel bir deneyim olmuş
Sağol Şeref abi.

tebrıkler guzel avlara imza atmışssınz...
Teşekkürler. Daha güzelleri olur umarım.

Süper bir hafta geçirmişsin Emre , tebrikler.
Özellikle Çupra çok güzelmiş.
MElanurları Yaşar sarozda sahte ile at çek yaparak yakalamıştı,aklında olsun.
İma komomo slim 130 ile renk kodu 10-11 olanlar iyi melanr almıştı..
Teşekkürler Birol abi. Melanurları sahteyle almak mümkün ancak melanurların dolaştığı iskelede tekneler yüzünden at çek yapmak mümkün değildi. Zaten yanımda spin takım da getirmemiştim. Sonbahar ve kışın o bölgenin iyi levrek yapacağına inanıyorum.

Tebrikler çok güzel bir deniz çuprası almışsınız. Melanurlar da çok güzeller.. Balık çiftliklerinin oralarda çok balık varmış , Kofanalar ve kilo üstü çipuralar hep ordan geçerlermiş ve kolay av verirlermiş diye duydum.. Şansınızı orda deneseniz çok daha iyi avlarınız kesinlikle olacaktır bence..
Avlandığım Gümüşlük bölgesi balık çiftliklerinden uzak. Balık çiftliklerine yakın olan bölgelerde avcılık sistemi çok farklı. Yem olarak çiftlik balıklarının beslendiği palet yem kullanılıyor. Dirsek uzunluğu palet yemin çapına eşit olan iğnelere palet yem sıkıştırılıyor ve iğneden düşmemesi sağlanıyor. Balık çiftlikleri özellikle Güllük Körfezi civarında çok yoğun. Dediğiniz gibi buralarda iri balıklar yakalanıyor. Ben yine de doğal yemle beslenen açık deniz balığını tercih ederim.

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
tebrikler güzel bir av olmuş

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sağol Şeref abi.

Teşekkürler. Daha güzelleri olur umarım.

Teşekkürler Birol abi. Melanurları sahteyle almak mümkün ancak melanurların dolaştığı iskelede tekneler yüzünden at çek yapmak mümkün değildi. Zaten yanımda spin takım da getirmemiştim. Sonbahar ve kışın o bölgenin iyi levrek yapacağına inanıyorum.

Avlandığım Gümüşlük bölgesi balık çiftliklerinden uzak. Balık çiftliklerine yakın olan bölgelerde avcılık sistemi çok farklı. Yem olarak çiftlik balıklarının beslendiği palet yem kullanılıyor. Dirsek uzunluğu palet yemin çapına eşit olan iğnelere palet yem sıkıştırılıyor ve iğneden düşmemesi sağlanıyor. Balık çiftlikleri özellikle Güllük Körfezi civarında çok yoğun. Dediğiniz gibi buralarda iri balıklar yakalanıyor. Ben yine de doğal yemle beslenen açık deniz balığını tercih ederim.
Ben güllükle gümüşlükü karıştırdım sanırım:) Doğal deniz çuprasının zevki de tadı da başkadır zaten. Açıkçası ben de doğal yemlerle beslensin az ama öz olsun diyenlerdenim. Gümüşlük de tekneyle Mayıs Haziran aylarında güzel mercanlar fangriler alınıyordu hatta niyetlenmiştik gitmeye ama kısmet olmamıştı. Eminim tekneyle açılırsanız mükemmel avlara imza atacaksınız şansınız daim olsun rastgele..

Nightwalker

Aktif Üye
Adı
Kagan Akcivi
Harika bir tatil olmus, avlar icin tebrikler...

John Dory

Üye
Adı
Emre C.
Emre'cim tebrikler.
Sen tanıdığım balıkcılar arasında azimli,bilgili, ve iyi araştırmalarla sonuca gidebilen nadir kişilerden birisin,bunu samimi olarak ifade ediyim.

Çupra'ya bende bayıldım,eminimki denemeler tecrübeyle sabitlenecek,daha iyi sonuçlar alabileceksin.
Güzel avlarının devamını dilerim,
Selamlar.
Mustafa abi,
Övgülerin ve temennilerin için çok teşekkürler.

Emre çupranın boyunun daha iyi anlaşıldığı bir resim vardı onu koysana..
Eve gidince koyarım Emre.

tebrikler güzel bir av olmuş
Teşekkürler.

Ben güllükle gümüşlükü karıştırdım sanırım:) Doğal deniz çuprasının zevki de tadı da başkadır zaten. Açıkçası ben de doğal yemlerle beslensin az ama öz olsun diyenlerdenim. Gümüşlük de tekneyle Mayıs Haziran aylarında güzel mercanlar fangriler alınıyordu hatta niyetlenmiştik gitmeye ama kısmet olmamıştı. Eminim tekneyle açılırsanız mükemmel avlara imza atacaksınız şansınız daim olsun rastgele..
Lezzet olarak çiftlik çuprasını, avcılık açısından deniz çuprasını tercih ederim :)

Harika bir tatil olmus, avlar icin tebrikler...
Teşekkürler.

Selam Emre,

Güzel bir rapor hazırlamışsın :)

Gümüşlük'de bulunan tavşan adasına bir kere balık avına gelmiştim. Çok şirin bir yer.

Eminim ki güzel avlar yaparsın oralarda.
Sağol Hamdi abi. Tavşan adasında şu anda arkeolojik kazı çalışmaları yürütülüyor, bu yüzden adaya giriş çıkışlar yasak. Adanın etrafını maske palet tavaf ettim. Yemliden ziyade adanın açığa bakan tarafında rapalayla yırtıcı balık avları yapılabilir.