Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gürpınar raporu :)

scorpion26

Daimi Üye
Güzel balıklar tebrikler. Kalkan limit dahilinde gözükmüyor. Umarım bırakılmıştır.

scorpion26

Daimi Üye
Valla gürpınar bize hiç böyle bonkör davranmadı. Şu mırmır avı ile alakalı burdan ya da özel mesaj yolu ile bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir de mırmır deneyelim bakalım.

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
En önemli şey yem aslında .. Ben 5 yıldır teke sübye ile bişey alamadım ... Ara sıra kefal bide sarıkanat ..
Mırmır için kesinlikle BORUKURDU lazım ... Bide avlak olarak liman I'n orayı tercih ediyorum ;) Gürpınar değilde biraz kavaklı diyelim yani ;) hava güneşliyse güzel zarganada yapıyor :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Berke Öztürkmen

Daimi Üye
Adı
BERKE ÖZTÜRKMEN
Tekneden mamun, teke takıp dibe yollayınca çalışıyor. Kıyıdan takıp gönderince çalışmıyor. Neden ?

Boru kurdu yemlerin kralıdır. Her ortamda her avda çalışıyor daha hiç ısırmayan arkasını dönen balık görmedim.

scorpion26

Daimi Üye
Bu boru kurdunuda ya biz beceremedik ya hep dandik kurtları sattılar bize. 3-4 kere aldık ama hep mındar oldu. Kurtlar o boruların içinden çıkmıyor bir türlü. Zorlayıncada parçalanıyor.

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Bu boru kurdunuda ya biz beceremedik ya hep dandik kurtları sattılar bize. 3-4 kere aldık ama hep mındar oldu. Kurtlar o boruların içinden çıkmıyor bir türlü. Zorlayıncada parçalanıyor.

MakaslA boruyu kesmen lazım ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi