Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HADİ BAKALIM AÇILIŞI YAPALIM

marmarislife

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese iyi günler arkadaşlar.İlk kez bir av raporumu paylaşıyorum.Buna benzer çok avım olmuştu ama ilk defa paylaşmak istedim.Dün Akşam 21:30 da havada hiç rüzgar yok yaprak kıpırdamıyordu.Alt katımda oturan arkadaşım Murat'a hadi balığa gidelim dedim o bir önceki gece yoldan geldiği için yorgundu ama beni kırmadı.Devamlı gittiğimiz bir yer vardı gemimizin üstünden marina nın içine doğru atıyorduk.Neyse takımlarımızı hazırladık çıktık yola saat 22:00'de limandaydık.geçtik geminin başına yem olarak sürekli karides kullanıyoruz.Başladık tek tek takımları açmaya 6 adet takımı denizle buluşturduk balıklar aynı anda en az 3 oltaya birden vuruyordu.Ben 2 Murat arkadasımda 1 olmak üzere 3 adet sargoz olduğunu düşündüğümüz balıkları kaçırdık.bir ara benim oltam denize düşecekti ben diğer oltayla uğraşırken Murat'a seslendim o çekti allahtan ondada ortadaki paşayı çektik ağırlıklarını ölçmedik ama sanırım ortadaki 1 kiloya yakındı.
Herkese daha iyilerinin gelmesi ümidiyle
Rastgele

Ekli dosyalar

maviay57

Üye
Adı
adem yavuz özçelik
ilk tebrikte benden gelsin o zaman...devamını dilerim afiyet şeker olsun....

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
6 takımla nasıl ilgilendiniz ben yapamam şahsen.

ben olsam 2 yaparım balığın sık vurduğu zamanda bazen 2 bile zor oluyor konsantrasyonu bozuyor tam ilgilenemiyorsun ben yemlide gece avında 1 tane 1 numara iğneli gezer takım yapıyorum yengeçli (büyük yem büyük takım büyük balık olur diye) 1 tanede normal kurşun dipte 2 ayaklı takım yetiyor bana balıklar için tebrikler

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler. Paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.

marmarislife

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkür ederim arkadaşlar.biz ilk etapta 6 olta attık 2 arkadaş.
Biz 3 iğneli 50 gr kurşun ile atıyoruz.kamışlara zilleri takıp oynuyoruz öylesine çalıyorki ziller.Aslında murat arkadaşımda dedi yengeç takıp atalım diye ama denemedik daha.bir ara deneyip görelim bakalım.sizlere daha iyileri gelir inşallah.ben şimdilerde at çek ve jig olayına taktım inşallah en kısa sürede onlarlada avlar yapıcam.

Levreka

Aktif Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avınız bereketli olsun...

6 takımın da zilinin çaldığını düşünüyorum da, hakkaten oynamalık olur :):)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Güzel av olmuş ama kullanılan takım sayısı gereksizce fazla.
Çok sayıda takım uzun beklemeli avlar için uygun olabilir ama sık sık vuruş alınan durumlar için değildir.
Sık sık balık vuran oltalara bakmak keyiften ziyade eziyete dönüşür bana göre.
Not: İmza ayarlarınızı yapmalısınız ki size nasıl hitap edeceğimizi bilelim