Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

...HAMSİDE KATLİAM ...

Umay

Üye
@byblack biz olta sallarken akşamları lamba ile balık taradıklarına bende şahit oldum. Yasak olduğundan emin değildim. Sayenizde öğrenmiş oldum.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@byblack biz olta sallarken akşamları lamba ile balık taradıklarına bende şahit oldum. Yasak olduğundan emin değildim. Sayenizde öğrenmiş oldum.
Ben de biraz önce televizyonda Karadenizli bir balıkçıdan öğrendim balik bulucu serbest lamba yaşakmış.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Deniz bilinmeyen bir servet , servetin buyuklugude öyleki bazı çevrelerce biliniyor bunlarda pastanın büyük dilimlerini yerler bir girgir in kaç para olduğu hakkında fikri olan varmı işte bu trilyonluk tekneleri n sahipleri ki istisnalar hariç devlet kademelerinde abiler olduğu söylenir , bu munasebet le, ceza meza hikaye koca girgir gelir Çamlıbahcede 20 mt õtende de küfür eder gibi gelir ağını atar , ararsın sahil güvenliği orası 14 metreden derin der ağ atabilir , uzun hikaye uzun

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şanlıurfa da köylü de aynı mantık da yagmurlu havada tarlasını suluyorlar. :-(

Adı
Levent
Kan Grubu
A Rh Negatif
sadece hamside değil ki tüm balıklarda katliam var malesef. ve bu durum türkiye ile sınırlı değil. rusya gürcistan bulgaristan da aynı şeyleri yapıyor. bu konuda yunanistan biraz daha duyarlı. :(

sessizdenizci

Daimi Üye
Bunu yapanların nohut tanesi kadar aklı yok. Küçük balığı telef ettin, gelecek dene ne tutacaksın!?!?!?!:mad::mad: Ben aslında neyi tutacaklarını iyi biliyorum da forumdan şutlanmayalım.