Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hangi balığa hangi iğneyi kullanalım?

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selam kısa pala çapraz iğnedir akdenizde genelde melanur mırmır kefal avlarında kullanılır

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Dişi/Sarıkanat için Yarım sardalyayı 1. iğneye yarısını 2.iğneye takıyorum. Vuruşu alıyorum ama yemi yiyip toz oluyor yemi yenilemek zorunda kalıyorum.
Tasmalamakta sürekli gecikiyorum veya kullandığım iğneler yanlış. Uzun pala 3.5cm boyunda Kalın iğneler kullanıyorum. Kösteklerim 3lü fırdöndü ile bağlı.
Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. ziraa yanımda avlanan sandallar ben 1 tane yakalayana kadar 10 tane yakalıyorlar.. onların iğneleri benim iğnelerden küçük ve daha küçük yem takıyorlar. bana yardımcı olurmusunuz.
Yediği zaman kaçamayacağı iğne yokmudur?

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
İgnelerde merak ettim bir sey var. Konusu acilmis konuyu hortlatayim yeniden.

İgnelerde 1,2,3 vs diye gidiyor. Birde 2/0,3/0,4/0 diye yaziyor. Bunlarin arasinda fark nedir. Buyukluk kucukluk farki varmidir. Yoksa ayni urunmudur.

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İgnelerde merak ettim bir sey var. Konusu acilmis konuyu hortlatayim yeniden.

İgnelerde 1,2,3 vs diye gidiyor. Birde 2/0,3/0,4/0 diye yaziyor. Bunlarin arasinda fark nedir. Buyukluk kucukluk farki varmidir. Yoksa ayni urunmudur.
Yaninda 0 olanlar en buyuk igneler.