Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hepsi çok güzel fotolar hakikaten arşivlik ellerinize sağlikBunlar da benden olsun.
Strike pro,
Pelican,
Savage gear,
Mepps,
Rapala,
Kendo,
Caperlan
Ekli dosyayı görüntüle 49095 Ekli dosyayı görüntüle 49096 Ekli dosyayı görüntüle 49097 Ekli dosyayı görüntüle 49098 Ekli dosyayı görüntüle 49099 Ekli dosyayı görüntüle 49100 Ekli dosyayı görüntüle 49101 Ekli dosyayı görüntüle 49102 Ekli dosyayı görüntüle 49103 Ekli dosyayı görüntüle 49104 Ekli dosyayı görüntüle 49105 Ekli dosyayı görüntüle 49106
Merhabalar,Hepsi çok güzel fotolar hakikaten arşivlik ellerinize sağlik
Bir sorum olacak strikepro 7,5cm özellikle de sizin lüfer aldiginiz sahte benim uzun yillar favorimdi çokca da balik aldim lakin kalip hatasindan dolayi yeni olanlarinin malesef %80 takla atiyor,
Geçen yine aldim 16tl ye bir umut baktim kafa kismina da bir yamukluk olmasindan diye ama yine hatali cikti aldigim yere gittim onlarda da ayni hata vardi malesef
ben de mecburen anahtarlik yaptim göründügü üzere,
Ekli dosyayı görüntüle 49895
Ekli dosyayı görüntüle 49896
Sorum şu ki sizdeki bu sahte eski bir sahte mi yoksa ayni takla atma gibi bir durum sizin de dikkatinizi cekti mi?
Rastgelsin