Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hangi balık Hangi sahteye Gelmiş Foto-

B

BS Okuru

Misafir
Hepsi çok güzel fotolar hakikaten arşivlik ellerinize sağlik :)
Bir sorum olacak strikepro 7,5cm özellikle de sizin lüfer aldiginiz sahte benim uzun yillar favorimdi çokca da balik aldim lakin kalip hatasindan dolayi yeni olanlarinin malesef %80 takla atiyor,
Geçen yine aldim 16tl ye bir umut baktim kafa kismina da bir yamukluk olmasindan diye ama yine hatali cikti aldigim yere gittim onlarda da ayni hata vardi malesef :(
ben de mecburen anahtarlik yaptim göründügü üzere,
20161212_160544.jpg

20161212_160859.jpg
Sorum şu ki sizdeki bu sahte eski bir sahte mi yoksa ayni takla atma gibi bir durum sizin de dikkatinizi cekti mi?
Rastgelsin

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ufaklık suya iade. Yazdan kalma bir hatıra. Sahte SeaSpin su üstü. 20 cm'lik kefaller kaçışıyordu fakat sahteye esas ağa baba değil bu ufaklık atladı. Galiba kendimi farkettirdim ondandır.
IMG_1425.JPG

eozsoyeri

Yeni Üye
Adı
Erdem Özsoyeri
Hepsi çok güzel fotolar hakikaten arşivlik ellerinize sağlik :)
Bir sorum olacak strikepro 7,5cm özellikle de sizin lüfer aldiginiz sahte benim uzun yillar favorimdi çokca da balik aldim lakin kalip hatasindan dolayi yeni olanlarinin malesef %80 takla atiyor,
Geçen yine aldim 16tl ye bir umut baktim kafa kismina da bir yamukluk olmasindan diye ama yine hatali cikti aldigim yere gittim onlarda da ayni hata vardi malesef :(
ben de mecburen anahtarlik yaptim göründügü üzere,
Ekli dosyayı görüntüle 49895

Ekli dosyayı görüntüle 49896
Sorum şu ki sizdeki bu sahte eski bir sahte mi yoksa ayni takla atma gibi bir durum sizin de dikkatinizi cekti mi?
Rastgelsin
Merhabalar,

Bu sahteyi yazın Üsküdar'da sahile yakın bir malzemeciden tatlısu levreği için almıştım.Tatlısuda çalışmayınca lüfer avında denedim bayağı balık aldı, takla atma sorunu yoktu. Kopunca yenisini sipariş ettim internetten en yakın zamanda deneyip tekrar yazarım ;)