Corydorass
Yeni Üye
Arkadaşlar bütçe ayırıp 2 adet Daiwa Shoreline Shiner/Slender vs serisinden almayı düşünüyorum. Ancak biliyorsunuz fiyatlar 80 - 90 TL civarı iş yapmayan sahtelere para verip zaman kaybetmekten sıkıldım. Forumdaki av raporlarını ve shoreline konularını detaylıca gözden geçirdim ancak tam bir netlik sağlayamadım.
Hangi renk kodunu ya da seriyi tavsiye edersiniz?
Bilhassa kullanıp sonuç alan arkadaşların yorumları çok önemli. Modellere bakınca az çok hangilerinin verimli olduğunu tahmin edebiliyorum ama ummadık taş baş yarabilir. Sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz ve levrekte sonuç alıp tavsiye edeceğiniz renkleri paylaşırsanız paramızı daha verimli harcamış oluruz.
Avlaklarım genelde sığ sahil kırmalık eriştelik karışımı ve derinlik genelde en fazla 1,5 metre. Bir gündüz bir de gece için almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla
Hangi renk kodunu ya da seriyi tavsiye edersiniz?
Bilhassa kullanıp sonuç alan arkadaşların yorumları çok önemli. Modellere bakınca az çok hangilerinin verimli olduğunu tahmin edebiliyorum ama ummadık taş baş yarabilir. Sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz ve levrekte sonuç alıp tavsiye edeceğiniz renkleri paylaşırsanız paramızı daha verimli harcamış oluruz.
Avlaklarım genelde sığ sahil kırmalık eriştelik karışımı ve derinlik genelde en fazla 1,5 metre. Bir gündüz bir de gece için almayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla