Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hangi Makine

Muhammet35

Yeni Üye
Adı
Muhammet
Selamlar, makine alacağım ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.

Penn Affinity III Longcast 8000
Penn Rival Longcast Blue 7000
SHIMANO SpeedMaster 14000 XSC

Bu 3 ürün arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ve neden ?
Bunlara uygun bir kamış önerisi alabilir miyim, teleskopik kamış istiyorum çünkü sök tak uğraşmak istemeyen biriyim balıkçılığa yeni başlayacağım.
İzmir Sahil kenarında yapmayı düşünüyorum.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Selamlar, makine alacağım ama hangisi daha iyidir bilmiyorum.

Penn Affinity III Longcast 8000
Penn Rival Longcast Blue 7000
SHIMANO SpeedMaster 14000 XSC

Bu 3 ürün arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim ve neden ?
Bunlara uygun bir kamış önerisi alabilir miyim, teleskopik kamış istiyorum çünkü sök tak uğraşmak istemeyen biriyim balıkçılığa yeni başlayacağım.
İzmir Sahil kenarında yapmayı düşünüyorum.
Makine olarak tabi ki SHIMANO SpeedMaster. Esasında bu makineye Yuki Saiko A8 veya A9 olurdu ama sen parçalı istemiyorsun bu yüzden Yuki Multipla Spur Surf 4.20mt 100-200gr kamış öneririm.

Muhammet35

Yeni Üye
Adı
Muhammet
Teşekkür ederim. Bir ricam daha olacak kısa bir teleskop kamış ve farklı bir makine önerisinde bulunabilir misiniz acaba canlı yem olacak şekilde ama uygun fiyatlı benim amacım tutabilirsem balık tutayım, laf olsun diye balık tutmaya çıkmak sürekli yapmayacağıma eminim çünkü.

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Teşekkür ederim. Bir ricam daha olacak kısa bir teleskop kamış ve farklı bir makine önerisinde bulunabilir misiniz acaba canlı yem olacak şekilde ama uygun fiyatlı benim amacım tutabilirsem balık tutayım, laf olsun diye balık tutmaya çıkmak sürekli yapmayacağıma eminim çünkü.
En uygun seni yarı yolda bırakmayacak takım bunlar. Daha ucuzunu söylersem sorun yaşarsın hobiden soğursun.

Albastar Black Sea 4110 Surf
Albastar Power Carbon 1955
3.60m olanlarından alabilirsin.

Kali Kunnan Spinit Ras Surf 5700s İlk tercihin bu olsun.
Albastar Silverado Surf 8000