Hangi Tekne Ve Motoru Seçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ogiveogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mercury sea pro 25hp iki zamanlı yumurtacı abi yine yok oldu

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

BOdrum Ortakentte kullanmak ve civar koylarda gezi ve balikcilik yapmak uzere bir tekne ariyorum. Enma marine 490 sunny, 520 pegasus gibi modelleri ile marine boat 495 salsa, viyaboat 495 modellerini begeniyorum. Sanirim en az 30 hp lik bir motor gerekiyor bu tarz teknelere. Sizlerden ricam, bu tekneler hakkinda degil de hep yerliyurt, anilmarine, egetekne falan gibi markalar uzerinde yogunlasiyorsunuz. Ben bu kendi buldugum markalari sileyim mi🙂 ne onerirsiniz?
tesekkurler
arda

İyi akşamlar konuyu okudum baştan sona.bende bişeyler sormak istiyorum. Küçük bi polyester teknem ve 9.8 tohatsu motorum vardı.ama ailecek balığa gideceğimizzaman sıkıntı oluyordu şimdi onu sattım ve ailemle kullanabileceğim,kamaralı içten takma motorlu bi tekne bakıyorum.sahibinden camda bi tekne gördüm.doğuş Bot 6m olan. Bunun hakkında fikri olan varmı

Herkese merhaba,

BOdrum Ortakentte kullanmak ve civar koylarda gezi ve balikcilik yapmak uzere bir tekne ariyorum. Enma marine 490 sunny, 520 pegasus gibi modelleri ile marine boat 495 salsa, viyaboat 495 modellerini begeniyorum. Sanirim en az 30 hp lik bir motor gerekiyor bu tarz teknelere. Sizlerden ricam, bu tekneler hakkinda degil de hep yerliyurt, anilmarine, egetekne falan gibi markalar uzerinde yogunlasiyorsunuz. Ben bu kendi buldugum markalari sileyim mi🙂 ne onerirsiniz?
tesekkurler
arda
Arda abi abi bence marin boata çok yönelmeyin anıl marin safter yerliyurt tarzı markalara yönelin motor olarak pek bir şey diyemem ama 30 hp yeterli bir motor gözüküyo

İyi akşamlar konuyu okudum baştan sona.bende bişeyler sormak istiyorum. Küçük bi polyester teknem ve 9.8 tohatsu motorum vardı.ama ailecek balığa gideceğimizzaman sıkıntı oluyordu şimdi onu sattım ve ailemle kullanabileceğim,kamaralı içten takma motorlu bi tekne bakıyorum.sahibinden camda bi tekne gördüm.doğuş Bot 6m olan. Bunun hakkında fikri olan varmı
Ömer abi fiyat aralığın nedir bilmiyorum ama lotus marine düşünebilirsin

Ömer abi doğuş boat hakkında bilgim yok
(link) lotus marine sizin için en iyi seçenek olabilir bir bakın derim

sevgili Ogulcan,

tesekkurler. Marin boat u devre disi birakalim. peki viya boat, moonday ve enma hakkinda ne dersiniz? havatemiz abimiz enma 490i cok guzel tavsiye etti. sizlerden de digerleri hakkinda yorum alabilirsem cok yararli olacak bizim icin. ona gore de motor secimine gidecegiz. Sanirim maks. 30hp lik bir motor alacagiz.
herkese kolay gelsin, sevgiler
arda

Back