Hangi Tekne Ve Motoru Seçmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ogiveogi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
30 bg 40bg içten takma iyi gider
Lotusun sitesinde minumum 35 bg motor tavsiye etmişler, maximumda 110 bg . 40 bg içten takma motorla (3600 devirli bir motor) kaç knot hız yapabilir acaba? Hız bazen denizde çok gerekli olabiliyor.

sevgili Ogulcan,

tesekkurler. Marin boat u devre disi birakalim. peki viya boat, moonday ve enma hakkinda ne dersiniz? havatemiz abimiz enma 490i cok guzel tavsiye etti. sizlerden de digerleri hakkinda yorum alabilirsem cok yararli olacak bizim icin. ona gore de motor secimine gidecegiz. Sanirim maks. 30hp lik bir motor alacagiz.
herkese kolay gelsin, sevgiler
arda
Ben KOÇ un 4.98 modelini kullanıyorum tavsiye ederim 40 hp 2 zamanlı motorla 34 mil sürat yapıyorum

Teknemiz hazır ama rengini pek beğenmedim ben teknenin suda kalan kısmının tamamen kırmızı olcağını düşünmüştüm image.jpg image.jpg image.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun dostum.
Böyle daha iyi görünür olur.
Tam uzun teknesi, rastgelsin.

bu safterin hangi modeli ilk defa görüyorum eski tipmi kalıbı bunun yeni kalıplar böyle değil çünkü

Kardeşim umarım hakkında hayırlısı olur. Ben şu anda Yerliyurt 480s model sahibiyim. Gördüğüm en güzel tekne. Sağlam , dengeli , kullanılan malzemesi kaliteli. Firma ilgili , en ufak sorunda hemen ilgileniyorlar. Bir sorun hakkında aradım , hemen yollayalım , çözelim gibi cevaplar aldım. Para soran bile olmadı. Ben tavsiye ederim. Teknen ağır olacak , Dalgada savrulmayacak. İnşallah seninde olur. Sonra pişman olacağın bir şey alma. Satarken çok zarar edersin.
Sağlıcakla kalın.

Back