Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hansen Pilgrim

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende oscar marka olanını aldım istoçtan ama henüz kullanma fırsatı bulamadım

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Bende alıcam bir iki tane mavi silver ve kırmızı silver olanından. kullananlar memnun genelde. bir de Oscar ı tavsiye ediyorlar fakat benim duyduğum en güzeli abu garcia kaşıklar.

scorpion26

Daimi Üye
Fladen Ndingenide tavsiye ederim. Bu arada bakır renk kaşıkta iş yapıyor. Ben geçen kız kulesinde ndingen ile lüfer aldım, yanımdaki ise bakır renk muhtemelen hansen ile kaba lüfer aldı.

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Bu kaşıklar gece de iş yapıyor mu arkadaşlar, ben hep gündüz deniyorum bunları.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Fladen Ndingenide tavsiye ederim. Bu arada bakır renk kaşıkta iş yapıyor. Ben geçen kız kulesinde ndingen ile lüfer aldım, yanımdaki ise bakır renk muhtemelen hansen ile kaba lüfer aldı.
Bende de fladen var iğneleri hoşuma gitmedi acaba iğneleri değiştirip mi avlandınız iğneleri nasıl sizce?

scorpion26

Daimi Üye
Bende de fladen var iğneleri hoşuma gitmedi acaba iğneleri değiştirip mi avlandınız iğneleri nasıl sizce?
Valla benim sıkıntım iğneden ziyade halkadan oldu. İkinci atışta açıkta muhtemelen bir kofana yapıştı. 5-10 tur sardıktan sonra boşaldı. Kaşık halka ve iğne olmadan geri geldi. Sonra sıfır bir kaşıktan söktüğüm halka ve iğneyi tekrar taktım ve 30-32 cm civarı bir lüferi kandırmayı başardım.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
O zaman benden size tavsiye... kaşık alırken aldığınız ürünlerin kaliteli olmasına dikkat edin. Benim gibi kaşık ulen altı üstü demir diyip sonra acaba yamuluyor mu diye bükmeye çalıştığınızda, ufacık bir kuvvetle ikiye bölünmesin... :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
geçen seneydi sanırım Milletin 70 -80 tl ye aldığı sahtelerle balık alamadığı zamanlarda bir amca kaşıkla art arda bir kaç lüfer almıştı. bende o hevesle fladen kaşık aldım. bir kere kullandım. şu hansen kaşıklar benim de hoşuma gitti. fiyatı da sahtelere oranla uygun. haftasonu ineyim bari üsküdara :)

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
bende şöyle bir tiyo verim sizlere :=) kaşıgı surf avında kullanıcaksanız çok dikkat edin 4/4,5 metre köstek yapıcaksız birde avlandıgınız merayı iyi bilmeniz gerekir ilişkeni cokmu azmı yoksa takarsınız dibe.. agırlıgından dolayı bu kaşık çabuk batıyo