Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık Hastalığım Nedeniyle Bir Süre Aranızda Olamayacağım. ( Rapala+Makina+Kamış+Jig Yemler+Av Bıcakları)

m.arabaci

Aktif Üye
Adı
Muhammet A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu arada maver kamış hakkında bir arkadaşım sizle konuşmak istiyor forum dışından özelden bilgilerinizi yollarmısınız

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Fatih Abi Selam,

Çok geçmiş olsun öncelikle. umarım yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

15. gruba talibim. Özelden Iban bilgilerini paylaşırsan sevinirim.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
çok büyük geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm allah yardımcın olsun savager kamışa 200tl canlı vereyim madem ihtiyacın var helal olsun

pehlivan

Aktif Üye
Adı
mehmet pehlivanlar
Fatih bey çok geçmiş olsun 4. gruba ben talibim özelden tlf nomu yazarım sizde hesap nonuzu verirseniz kargoyla gönderim yapabilirsiniz

Fatih Oktem

Aktif Üye
Adı
fatih
çok büyük geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm allah yardımcın olsun savager kamışa 200tl canlı vereyim madem ihtiyacın var helal olsun
Eyvallah, Iyı dıleklerın ıcın teşekkür ederım. Cok sukur ıhtıyacım yok arkadaşım sadece elımdekı fazla malzemeler bunlar. Senınle daha öncede yazışmalarım olmuştu. sana bır elestri yapmak istiyorum. Kullandıgın kelımelerini daha özenli seçersen anlaşma konusunda sıkıntı yaşamayız. Kamısın son fıyatı yazdığım gıbıdır arkadaşım.
Iyı günler.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Grup 14-15 çok uyguna gitmiş eğer yazım yanlışı yoksa alanlara satanlara hayırlı olsun.Tekrardan geçmiş olsun